← Tillbaka till allt om hår

Lila + Koppar? · 2017/04/29

Det behövs lite färg igen på bloggen tycker ni inte?

Jag har förberett Emily ett litet tag på vad som komma skall och hon behövde nog lite tid för att smälta det och ta farväl av sitt gamla hår. Ni kan se en video på min youtube-kanal, hur det hela gick till och mer rörliga bilder på nya frillan!

Men det började såhär:

IMG_0807

Hon har varit röd och sen lila, innan det var hon laxrosa. Vi började med en avfärgning för att få bort överflödiga pigment. Sen började jag sakta men säkert fundera på om vi inte skulle ta och klippa av det ändå… Jag lade fram förslaget och efter en lång diskussion (mest hennes inre tror jag) så gick hon med på det. Mycket för att hennes längder (som då varit färgade av henne själv) aldrig riktigt återhämtat sig, och dom var väldigt rosa. Så! chop chop. Underbart!

Sen började förvandlingen och vill ni veta vad jag gjorde så får ni se videon, jag vill hoppa över det idag och bara visa er alla fina bilder för dom är MAGISKA!

Även om det känns som att två färger inte passar ihop, för att den ena är kall och den andra är varm, så kör!! Dessa två framhäver varandra på allra bästa sätt och jag kan inte tänka mig en bättre färgkombination. Kan ni?

Svara på denna fråga; Vilka är dina två favoritfärger?

IMG_0830 IMG_0828 IMG_0827

Vad tycker ni om Emilys vågade makeover?

IMG_0820

Leave a Reply