← Tillbaka till allt om hår

LABEL.M & PÜR | hejdå · 2017/11/24

Jag har något tråkigt att meddela…

Jag kommer sluta med Label.M och Pür på salongen. Det berör kanske inte er särskilt mycket, men för mig är det verkligen ett nederlag. HUR ska jag klara mig utan Pür?? HUR ska jag klara mig utan mina favoriter hos Label? Men marknaden ser ut som så… Smink köper man billigt överallt och folk verkar inte vara så noga med kvalité. Den skaran som är verkligt noggranna med sina hudprodukter har såklart hittat sin favorit men det räcker inte för att ha ett helt sortiment. Jag kommer fortsätta köpa det själv, fast hos en annan salong. Givetvis kommer jag få leta upp nya favoriter också, men ögonebynspennan kommer jag inte klara mig utan! Inte heller foundationen, ögonskuggorna och highlightern och det matta pudret och läppstiften och… ni fattar.

När det kommer till Label.M så säljer det bra, folk gillar produkterna. Men deras agentur lägger mindre och mindre tid på dom och det märks. Jag tror att dom kommer försvinna från den svenska marknaden helt snart och jag är dessutom en person som hatar att hamna i bekvämlighetszonen. Jag älskar förnyelse och att utvecklas. Därför kommer EVO komma in och ersätta Label.M bland annat.

Det är lite ambivalent. Jag ÄLSKAR verkligen Label.M men jag är SÅ taggad på EVO. Ni ska få en närmre och mycket större presentation av dom senare.

E7AAB77F-F46F-49E5-899A-6298DA4ECDE6

Eftersom det är Black Friday så kickar vi på salongen idag igång slutförsäljningen av Pür. Vi kommer sälja allt till 50% tills det tar slut eller senast till 31/1 2018. Sen tar jag hem resten och förhoppningsvis kan jag leva på det i några år! He he. Ni som bor i Göteborg och är nyfikna på Pür eller redan är förälskade i dom bör ju passa på. Billigare än såhär kommer ni aldrig hitta.

Med det sagt, jag kommer inte sluta använda deras grejer helt, det är INGA fel på produkten, det är fel på marknaden. Jag kommer satsa 100% på märken som inte krigar med nätpriserna för det är svårt nog som det är. Alla produkter vi har står vi ju bakom, det handlar inte om försäljning egentligen, det handlar om att vi måste sälja en viss kvot för att få produkter att använda på kunderna. Annars får vi betala för dom och guess what… då går priserna på din behandling upp. Kanske med samma summa som du sparar på att klicka hem en (gammal eller kopia) produkt på nätet.

Lite ledsen i ögat så avslutar jag det här. Men det är inte det sista vi ser av Label.M och Pür, eller hur?

 

Leave a Reply