← Tillbaka till allt om hår

Kommande trender 2016 · 2016/01/22

Ni brukar gilla trendkoll så vi kör lite till. Jag har snappat upp lite trender den senaste veckan jag vill visa er. Jag är rätt tacksam för dessa faktiskt, det är otroligt fina och mycket tekniskt svåra saker på g, vilket betyder att folk inte kommer kunna göra det hemma lika lätt. Eller alls. Så tummen upp för det!

Lived in hair. 

Johnny Ramirez, som jag pratat om flera gånger, har verkligen tagit världen med storm 2015 och nu äntligen får han offentligt erkännande! Hans färg-teknik är så fin. Det finns inga kanter. Det är levande. Det kräver inte massa arbete för att bevara färgen, eller jobba bort utväxten. Den är så bra för dig som vill leva lite på lata sidan! Det är många färger som är precis jämte varandra hela tiden.

d74b42027b6c11d27c56fed1bc4dd0a7


 

Saturn hair. 

Kan låta flummigt, men nu ska vi vända på steken. Ombren har hamnat upponerpå och fått en ny twist. Botten ska vara mörk, mellanpartiet ska vara ljust och topparna mörka som botten. Det ser alltid mer extremt ut i ana här ediiorial-shoots men det är faktiskt en riktigt fin teknik om man gör det på ett naturligare sätt, så som man kan bära det till vardags. Det kan ge ett fint glow till håret och en annan dimension.

d7fb15640ebaa3fab225ec4c3a4fb9e7


Opal hair.

Nästa steg i den färgglada hetsen som varit är lite mer diskret, men ack så fin. Nu ska håret skimra i olika pastelliga nyanser, som kommer framträd olika i olika ljus. Detta är en mycket svår färg att underhålla, då den troligtvis kommer tvättas ut rätt lätt. Samtidigt så kräver det ett otroligt ljust utgångsläge (läs: vitt) för att kunna få till dessa små skiftningar. Men, tekniskt sett. Otroligt roligt med en utmaning! Jag tror Elumen kommer vara en underbar kamrat i dessa tider.

Skärmavbild 2016-01-20 kl. 10.34.04


Oil slick hair. 

Precis som opal hair så kommer vi fortsätta kräva mer av oss frisörer. Ni vet olja. Man kan inte sätta fingret exakt på vilken färg som pågår, eller vart den slutar/börjar, men det tilltalar oss. Så för er som inte är blonda nog för opalen, är detta den mörka varianten. Grönt, lila, rosa, rött, grått, grönt möter mörka partier och mycket djup. Lite smutsigt, men mycket glans!

Skärmavbild 2016-01-20 kl. 10.37.18


Utöver dessa är jag helt hundra på att balayage kommer leva kvar, vi vill helt enkelt ha en liten mörkare topp och utväxt än längder. Det tilltalar nästintill alla och ger ett levande, lite nonchalant intryck.

Detta var färgerna! Vi kommer prata mer om frisyrer och klippningar senare, om ni är sugna?

Vad kommer du haka på för färg-trend i år?

Ni hittar alla bilder på pinterest.

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

2 Responses to “Kommande trender 2016”

  1. Mia

    Jättebra inlägg??

    Svara
  2. Mina senaste pins - Colors of Wonderland by Alice

    […] ni ihåg när jag förutspådde trenderna 2016 och däribland var ju även oil slick hair. Tänk att det tog hela vägen till december för att […]

    Svara

Leave a Reply