← Tillbaka till allt om hår

Kändisfrisyren: Sarah Hyland · 2015/12/30

Ni önskade Sarah Hyland, mest känd som Hailey i Modern Family (favoritserie btw!)

Jag gissar att det är hennes senaste klipp, loben, som du menade. Så jag kör på det!

Hon har en typisk lob. Den når inte riktigt nyckelbenen så den är i kortare laget, men eftersom hon har ett ganska litet ansikte tycker jag den här längden passar henne perfekt.

Du ska be om en trubbig page, eller lob. Det ska vara urklippt men inte uppklippt. Topparna ska vara flikiga. Låt det vara liiiite lutning på frisyren framåt. Den ska klippas i mittbena, för att sedan få en lätt gradering på håret när du sen byter till snedbena. Viktigast är att topparna är flikiga i överhåret. Ta hänsyn till din kvalité. Alla kan inte ha flikiga toppar!

Stylas med stor locktång eller den här tex. Spara topparna raka som vi har pratat om här. Ha i saltvattenspray som avslutning eller KMS playable texture. Här behövs lite vaxkänsla (alltså räcker inte textursprayen från Label.M) och då är playable texture perfekt.

Färgen är en brun/mörkbrun färg med massor av highlights/slingor. Slingorna får gärna bli lite kallare men det gör inget om det finns en varm underton i det mörka. Matcha alltid ögonbryn med din bottenfärg!

Någon mer som älskar Modern Family och snappat upp Sarah´s look?

 

Alla bilder finns i min mapp på pinterest.

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår, Styling · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · ·

2 Responses to “Kändisfrisyren: Sarah Hyland”

  1. Linnea

    Dessa inlägg är så roliga att läsa! :) gott nytt år!

    Svara

Leave a Reply