← Tillbaka till allt om hår

Kändisfrisyren: Gigi Hadid · 2015/12/16

Ni har önskat Gigi i Kändisfrisyren och ni veeeeet hur svag jag är för mina läsare så självklart ska vi gå igenom denna donnas hår!

Hon har ju en klassdisk Victorias Secret tycker jag. Skulle en kund säga “Ge mig Victorias Secret-hår” så är det nog exakt såhär det skulle sluta.f21c6a41bc85c6358a09875e3393bc09

En neutral grundton med massor av tunna slingor. Det är honung som möter vete som gifter sig med nougat. Jag kan tänka mig att man kan använda sig av en balayage teknik, men jag hade ändå valt att göra det i folie, som slingor. Placering är a och o. Tunnare framtill för ljusare partier, lite mer skiftningar (lite bredare slingor, inte tiger!) i linje med öronen och en mer jämn, lite djupare ton baktill. Vi har en toning på salongen som heter “champagne” (hojta ni som känner igen er) och den hade varit perfekt att avsluta med för att få exakt rätt nyans. Lite kyla, lite guld, lite glans. Ibland kan man se att hon dröjt lite väl länge mellan frisörbesöken, vilket ger det en mer ombre-look, men overall så älskar jag hennes skiftningar.

Efter en sommar hade jag också tyckt att det kan vara bra att stoppa i lite färg i längderna igen, i form av slingor (eller low-lights som det heter) bara för att skapa dimension. En guldig nougat passar bra i längderna. 

Klippningen är en klassiskt klippning med många lager. Topparna ska som vanligt vara lätta för att ge en avsmalnande effekt. Be om en flikig uppklippning med nyckelbenslängd på det kortaste vid ansiktet.

Stylingen får du lättast med ghd curve Soft Curls. Rulla upp håret på locktången med klämman öppen, håll några sekunder och släpp. Låt toppen vara rak. Vill du ha den lockigare varianten så tar du mindre hår på locktången, vill du ha svalligare hår tar du större partier. Avsluta gärna med hårspray som du kammar ut. Hon har oftast ett lätt så glansigt och friskt hår, så inget saltvattenspray här inte! Det ska inte heller vara glansigt som i glansspray. Värmen från tången kommer ge dig precis den glans du vill ha. 

 

Vem vill ni se härnäst?

Ni hittar alla bilder i “kändisfrisyren“. 

2 Responses to “Kändisfrisyren: Gigi Hadid”

  1. Linnea

    Hej! Skulle du vilja göra en kändisfrisyr till Sarah Hyland? Tycker hon har så fint hår!

    Svara

Leave a Reply