← Tillbaka till allt om hår

Kändisfrisyren: Cara Delevingne · 2015/12/02

4e20c338b76e183b6989f24afcb00658Denna brittiska dunder-talang är definitivt på mångas läppar nu, däremot är jag förvånad över att inte fler visar bilder på hennes hår. Kan vi inte byta ut Jennifer Anistons avdankade frisyr mot den här tjejen istället? Jag skulle bli så lycklig.

Cara har en väldigt naturlig och lätt look. Hennes eng hårfärg har bara förstärkts mer lite solblekta partier och då och då en toning. Du ska be om en solkysst look alternativt en nougatbrun bas med lite highlights. Väldigt naturligt. Hennes ögonbryn tycker jag är pricken över i. Många ljusa tjejer är rädda för att ha lite färg på brynen, men jag tycker det öppnar blicken och ger dimension i ansiktet. Var inte rädda!

När det kommer till klippning ska ni be om lätt flikig uppklippning, men väldigt mycket långa längder. Några partier framtill får gärna vara flikiga och uppklippta, men absolut inte över hakan. Det beror på din egna längd också såklart.

09587e05cd263d337a68eb75402a4dfc

 

Stylingen är superenkel! Oftast lite ruffsigt, beachigt, naturligt och effortless. Så som de flesta vill se ut idag. Jag tycker att man ska investera i en ghd curve classic wave wand, min favorit! Jag har skrivit om den här. Den ger dom perfekta vågorna. Avsluta med lite Sea salt spray eller Soufflé från Label.M och du är good to go!

De dagar man inte vill fixa för mycket fönar du håret med lite saltvattenspray i och en paddelborste. Avsluta med lite torrshampoo i botten och texturspray på längderna. För att få topparna lite flikigare använder du sprayvax i topparna. När håret är varmt (nyfönat) så passa på att stoppa håret bakom öronen och tvinna några partier att svalna, då får du de här inbjöd topparna och en lätt rörelse i längderna.

Jag hoppas verkligen jag får se mer av denna tjej i kundernas pinterest-mappar. Jag älskar hennes stil och hennes hår är fantastiskt.

Tänk på att om du inte vill satsa så mycket på färg, satsa på klippningar. Ett “orört” hår har inte alltid lika mycket glans som ett färgat och behöver därför ses över lite oftare om torrheten skulle dyka upp. Konsultera med din frisör vad som passar just din hårtyp bäst!

Vad tycker ni? Gillar ni Cara lika mycket som jag?

 

Och vilka mer kändisar vill ni se? Glöm inte att kommentera och nämn kändis, vilken film/musikvideo han/hon var med i och vilket år.

Jag har Charlie Hunnam på ingång…. Glöm inte kolla på söndag!

Leave a Reply