← Tillbaka till Tips & inspiration

Inspirationsjunkie · 2017/03/30

Japp. Det är jag. Hej Alice.

Jag inser att mitt beteende kring hår är rätt radikalt. Jag stänger aldrig ner och jag vet inte riktigt varför. Är det för att jag känner att jag måste LEVA OCH ANDAS hår eller är det för att jag LEVER OCH ANDAS hår?

Jag jobbar fyra dagar i veckan på salongen, och en dag hemma med bloggen, youtube och andra sociala medier. Jag springer mellan kameran och skriver ihop inlägg, för över bilder, sminkar mig snabbare än snabbast för att hinna göra tillräckligt mycket innan och efter inspelning osv. Dårmellan sitter jag på en buss, går till jobbet, slänger i mig lunch och sitter i soffan. Ibland går jag till förskolan med Molly och går hem igen för att ta bussen. Vet ni vad jag gör på alla stunder där jag har en hand över?

Jag kollar mobilen. Och jag menar inte att jag kollar Facebook eller instagram av personliga skäl. Jag ser om det kommit upp mer hår-videos. Jag kollar tutorials. Inspirationsbilder. hår hår hår hår hår.

Det tar aldrig slut. Jag är rädd att jag ska bli mätt eller få en avsky för hår om jag inte drar ner på det snart.

Men jag kan inte sluta! Jag måste få mer kunskap hela tiden. Nya tekniker. Nya trender. Nytt. Mer. 

Jag skiter fullständigt i Kim K. Jag tittar på hennes hår och klickar mig in på hennes frisör istället. Jag bryr mig inte ett dugg om Jennifer Lopez nya långa hår eller kändisar på röda mattan. VEM HAR GJORT DERAS HÅÅÅÅR!!!!???

Med det sagt, här är en video där jag visar er mina favoritkonton på Instagram.

Puss!

Kategoriserat under: Okategoriserade · Taggat med: · · · · · · ·

Leave a Reply