← Tillbaka till allt om hår

I MIN MOBIL | kamera-rullen · 2017/10/30

Ibland så fotar jag lite utan eftertanke och vet inte riktigt vad jag ska göra med bilderna. Dom är så fina, men det finns liksom inte riktigt en full historia, bara en efter-bild. Jag tänkte visa lite sånt idag! Alla bilderna är innan semestern så det är ett tag sen.

IMG_0750

Josefin vågade sig på Cool Steel i hela håret och vart helt kär i resultatet. Modigt, men hon är modig.

IMG_0786

Emmas hår är jag faktiskt väldigt stolt över och avundsjuk på. Hon trodde mig inte från början men allteftersom har hon börjat göra nästan allt jag säger och det ger resultat. Hennes hår har blivit så himla fint och långt. Knepet? Tvätta en gång i veckan, strikt. Gör ghd split ends varannan månad. Och gör som jag säger i övrigt med. Så magiskt!

IMG_0765

Jag hade lite extra gott om tid en morgon och bestämde mig för att ge denna donna en redig styling. Hon fick sitta kvar tjugo minuter och dricka kaffe bara för att låta lockarna svalna. Hon har glashår! Visst blev resultatet fint?? Dröm-lockar!

Den här tjejen var tillbaka för att fortsätta sin hår-resa och det blev sååå fint.

 

Det var väl allt för denna gång…. Ska jag strunta i dom här bilderna helt eller gillar ni att bara se efter-bilder också? Utan moralkaka vid sidan av?

När jag ändå har dig på tråden. Vad vill DU läsa om?

One Response to “I MIN MOBIL | kamera-rullen”

  1. Jessica

    Tack för igår! Fått så många komplimanger idag om håret??
    Säger det igen… DU ÄR GRYM!!!❤️?
    Varm kram Jessica

    Svara

Leave a Reply