← Tillbaka till allt om hår

I.C.O.N. Putty pomade · 2016/11/16

Klicka här för att komma till videon.

 

Putty är då en produkt som vi helt och hållet ratade. Vi förstod inte alls och vi tyckte den var dålig. Vi på salongen alltså.

Problemet är att vi är vane-människor och tar saker för vad dom är, som man normalt sett gör med produkter. Det står vax och man tänker vax. Vad hände med utanför lådan? Det är så ICON tänker och det är så jag vill se mig själv tänka. Minns ni reformer? Som jag också ratade… Ni vet hur den historien slutade.

Putta är GRYM att använda på samma sätt som Soufflé, skillnaden är att Putty ger mer. MER. Volym, grepp, hållbarhet etc. Jag använder den på alla långa hår som jag lockat den senaste tiden. Den har ocskå blivit lite av en favorit bland dom som fått testa. Hatar när andra får rätt och jag har fel, men jag ska verkligen lära mig en läxa denna gången. Den ger en torr textur som kan rufsas till och den ger en tjockare känsla.

skarmavbild-2016-11-02-kl-10-17-09

Jag rekommenderar den till alla ni som har lite finare hår och vill ha ett komplement för att avsluta eran styling, istället för hårspray.

Den fungerar som ett lätt vax för er med kort hår också, men lägg den då i torrt hår. I blött hår verkar den försvinna.

Doften är dessvärre inget att hänga i granen, ska se om vi kan göra något åt det. Lyckligtvis så upplever jag att just doften faktiskt dunstar.

Jag rekommenderar den inte till dig som har mega-tjockt hår.

Kategoriserat under: Hår, Produktrecensioner · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply