← Tillbaka till allt om hår

Höjdpunkter 2016 del 1 · 2017/01/01

Gott nytt år alla fina ni! Jag tänkte gå igenom mina höjdpunkter 2016 och lite kort om dom. Det har varit mycket hår och jag ser en röd tråd. Man kan väl summera mitt år med Blonda, koppriga och färgglada tjejer! Så roligt! Vad minns ni från året hos Colors of Wonderland? Någon färg som sitter lite extra i minnet? Vore så roligt att få höra eran favorit bland alla hår!

befunky-collage1_218

1. Började året med hårförläning. Trots det så är det nog det år jag gjort MINST förlängningar, tråkigt nog! 2. Nerma färgade håret rött!!! 3. Jag testade ICON första gången på Emma och bestämde mig för att ta in dom efter denna färgning. Magiskt och det bästa beslutet! 4. Kalla blondiner har verkligen speglat året. Rebeccas hår är så fint! 5. En favoritbild. Linnea är så otroligt vacker! 6. Mikaela färgade håret hos mig första gången och detta blev min nummer 1 re-pinnade bild. 7. Martina klippte av sig håret!!! Så otroligt fint och passar henne mycket bra. 8. Sandra blev äntligen ljus och jag gjorde min första rakning med mönster. 9. Anna blev också kallt ljus efter många om och men! Älskar att göra balayage på hennes hår.

befunky-collage2_63

1. Michaelas magiska färg. Jag blev omedelbart i alla dessa skiftningar som var ursvåra att fånga på bild. 2. Liseloths färgning från blond till ombre. Stod och hoppade när jag fönade henne för jag var så nöjd. 3.Min lillasysters första balayage! 4. Andreas rakade äntligen av sig sidorna! 5. Kall, krispig, skandinavisk blondin. Love! 6. Marcus och jag började göra mindre slingor och låta mer av hans egna färg lysa igenom. Så snygg blandning! 7. En tjej åkte upp från Varberg för lite färgkorrigering. 8. Emily. Så vacker! 9. Balfrisyr-inspiration på lillasyster. Älskar den innerligt!

befunky-collage3_79

1. En tjej som ville helbleka håret men jag tycker ändå skiftningarna blev så fina! 2. Martina var tillbaka i min stol och vi korrigerade färgen. så fint! 3. Ombre!! Älskar ombre. 4. Natalie gick från rött till mörk botten och röda längder. Vi blev så kära i detta båda två! 5. Älskar face-framing! 6. Besök från USA och förmodligen det tjockaste håret 2016! Underbar människa! 7. Lisette och jag freestylade frisyrer. Startskottet för en uppåtgående trend bland prenumeranterna på youtube. 8. Började labba med locktekniker och fick fram denna. Så fint! 9. Från ofärgad till detta med balayage. Älskar det!

Det kommer mer snart…

 

4 Responses to “Höjdpunkter 2016 del 1”

 1. Tin

  Det går verkligen inte att hitta någon favorit bland alla dessa snygga hår!
  Du är en magisk frisör! ???

  Svara
 2. Linnea

  Vad du är söt finis! Hoppas du fick en fantastisk jul och nyår :)

  Svara

Leave a Reply