← Tillbaka till allt om hår

Höjdpunkter 2016 del 2. · 2017/01/03

befunky-collage4_126

1. Gjorde en tutorial på denna färg och den är sååå fin. 2. Annas hår med balayage. Så fin färg på den här! 3. Alltså! Älskar den här färgen så mycket. Första labbningen med rosa färgbomb på kund. 4. Linni fick långt hår! 5. Kämpade i många timmar för den här färgen! 6. Bästa klippet 2016! Från långt till detta. Klockrent. 7. Min finaste Ella. Hon är den tuffaste jag vet. 8. Startskottet för alla kopparfärger på höstkanten. Hon är så fin! 9. Älskar skiftningarna men kunden bakom håret är den mest ödmjuka människa jag träffat.

befunky-collage5_221

1.Hon klippte av sig håret och jag tror hon blev chockad men detta är verkligen en favoritbild. Stylingen och färgen är on point! 2. Min kopdar-balayage-favorit. Alltså drömhåret! 3. Den bild som betyder mest för mig 2016. Alice vs Olaplex 1-0. 4. Lisette och jag gjorde videos på den här färgen. Helt galet snyggt! 5. Mamma fick lite hår och färg. 6. Jag bevisade att även en bottenfärg kan lyfta hela alltet! 7. Stor favorit! 8. Min snygga Carro. Det känns som vi verkligen hittat hennes hår-stil detta året. 9. Första gången jag blandade in tupering med andra tekniker.

img_0221

Vad vore 2016 utan det här misstaget? Aldrig varit så förvirrad, men heller aldrig så nöjd.

 

Om ni nu inte ser er själva bland bilderna så misströsta inte. Det är otroligt svårt för mig att visa alla bilder genom året. Ni finns alla i mitt hjärta och varenda färg jag gör är verkligen till för er. Ni har den bästa färgen för just DIG om du sitter i min stol. Jag gör inget halvhjärtat. 

Och jag vill tacka alla er som läser som inte kan komma till mig, men ni är ändå så söta och jag suger åt mig alla komplimanger som ni ger.

2017 ska bli helt annorlunda för mig har jag bestämt. 2016 var katastrof privat, men rent jobb-mässigt så var det ett stort utvecklingsår för mig.

Kommentera gärna, vilket hår minns ni från 2016?

Puss och kram!

Leave a Reply