← Tillbaka till Tips & inspiration

Hemma hos Alice · 2015/01/31

För att göra en lång historia kort så har vi nyligen byggt ett helt nytt hus. Det har varit en omtumlande väg och jag tycker att det absolut svåraste har varit detaljer. Vart toaletten ska vara placerad eller hur många sovrum vi ska ha, ganska lätt. Eller oviktigt på något sätt. Men när det kommer till att göra ett hus till ett hem så är det ganska tricky. Jag letar inspiration på pinterest nästan hela tiden. Men hur fint det än är så blir det ju sällan så i verkligheten. När man tittar på alla mäklarannonser så ser man bara ljuset och hur man vill måla allt vitt. Det ser ju så bra ut på bild!

Vi målade alla väggar vita, båda var överens om att vitt är ljust och fräscht och modernt. Så ska vi ha det! Men när man väl bor inom fyra vita väggar, och dessutom gillar vita detaljer, så är det inte så himla mysigt. Visst är det ljust och fräscht och modernt, men mysfaktorn = noll. 

Så det här kämpar jag med. Än idag, sex månader senare. Jag köper saker, placerar dom, känner in. Nja. Och så fortsätter det. Men jag tänkte visa er dom delar jag hittills är nöjd med. Överlag så är det matplatsen som gränsar till köket, och min kaffehörna.

Jag hade velat få in mer detaljer med färg, men samtidigt så ska det inte bli för plottrigt. Jag tror att en tapet hade löst det mesta, men en tapet är också väldigt svårt att ångra sen.

Bordet är jag mest nöjd över, det krävdes en hel del jobb på blocket för att hitta rätt, och till rätt pris. Idag är mycket väldigt dyrt pga trender. Radion känns också väldigt bra att ha där. Den har aux! Teglet vid kaffehörnan sitter även bakom hela köket, det är vi också mycket nöjda med.

Ni som har tips och trix när det kommer till inredning får mer än gärna dela med er!

Kategoriserat under: Hus & Hem · Taggat med: · · · · ·

Leave a Reply