← Tillbaka till allt om hår

HELLO | evo · 2017/11/26

Okej jag berättade för några dagar sen att vi beslutat att byta ut ett märke på salongen till evo. Nu ska jag berätta min historia med evo.

evo är ett märke som tänker väldigt annorlunda. Bara där vet säkert ni att mitt intresse väcks. Min tolkning av deras tänk är att vi ska släppa loss lite. ”Det är bara hår”. Ha kul, testa, våga, experimentera och var dig själv. Dom har stor omtanke för miljö. Människorna bakom evo verkar ha en stor dos humor men lika mycket kunskap. Det älskar jag.

798C75E7-D29F-4755-AC8D-D7B8A40D010C

Jag testade evo första gången för drygt fem år sedan. Älskade i princip allt men jag tänkte nämna några produkter som gjorde stort intryck och som jag minns än idag.

Easy tiger. I stort sett alla mina kunder på den tiden fick prova easy tiger. Då var jag inte så intresserad av kemin bakom utan gick mycket på känsla, och känslan var mjuuuuuuk.

Box o bollox. Jag klippte mycket killar då och detta vax var verkligen min go-to.

Love perpetua. Om jag minns namnet rätt, men det var deras serum. Luktar dom där orangea och gula godisfiskarna. Mmmmm!

Bride of gluttony. Volymgivande shampoo och kanske balsam. Minns inte riktigt namnen, men sååå bra!

99D17A79-5A26-4043-B910-D842B66166B2

Men mycket har hänt sen dess. Vi valde att ta bort dom från salongen på grund av deras dåvarande leverantör eller agentur eller vad man säger. Dom var katastrof. När nu Baldacci tagit över så känner jag så mycket mer förtroende för framtiden. Det känns verkligen som ett kärt återseende och jag ser så mycket fram emot att ge er produktrecensioner från deras sortiment.

Läs gärna deras egna text om sig själva, se videon och klicka er in på faqen. Mycket intressant fakta!

Har någon av er hunnit testa evo? 

2 Responses to “HELLO | evo”

 1. thatswedishmama

  Åååh, evo använde jag precis när jag började gå över till “naturliga” produkter för typ 10 år sen! Det fanns en “grön” hårsalong i Santa Monica som bara använde deras produkter och jag älskade dem! Hade totalt glömt bort namnet på märket men kommer ihåg flaskorna och easy tiger 😀 Skulle vilja testa dem igen nu!

  Svara
  • Alice

   Jaaa vad roligt! Dom är väldigt roliga och speciella, men minst lika bra. Vad kul att du testat! Det har tillkommit en hel del nya produkter, säkert ännu fler sen du använde dom. Deras hydrate-serie är magisk, men har kommit en ny smoothing-serie. Den tror jag du skulle gilla med <3

   Svara

Leave a Reply