← Tillbaka till allt om hår

Hair crush: Khloe Kardashian · 2015/10/15

Khloe Kardashian. Jag tror att hon är min hair-crush.

Någon mer som gillar hennes hår? Jag tänkte lista mina favorit-looker och hur ni kan återskapa dom.

1. Be om en ombre där de ljusa partierna börjar någonstans i ögonhöjd framtill och lägre där bak. Det ska vara balayage-teknik från mitten av längden och neråt, helfärgat i botten. Föna med en paddel-borste och avsluta med sprayvax.

2. Samma färg som ovan förutom att balayage-tekniken ska börja högre upp. Styla med en konformad locktång utan klämma (ghd curve wand). Red ut lockarna med fingrarna istället för en borste för att hålla dom separerade och krama gärna i lite fibervax för att förstärka separationen.

3. Mörk botten och handmålade slingor blandat med folie-slingor. Föna med volym mousse från ghd, krama hela tiden i håret under tiden du fönar, tills det är helt torrt. Gör några random lockar med en stor locktång (ghd curve) och ruska lite i håret medan du böjer dig framåt. Samla allt i en hästsvans (var inte för noggrann, du ska behålla volymen!), snurra en slinga hår runt gummibandet så det inte syns, och dra fram lite småhår runt ansiktet.

4. Samma färg som ovan, se till att du ber om ljusa partier framtill. Styla i djup sidbena, föna med rundborste för volym, gärna med rootlift i botten och blow out spray på längderna. Locka sedan med den största locktång du kan hitta (bort från ansiktet, alltid samma riktning), borsta ut det slätt med paddelborste och spraya.

5. Folie-slingor (tunna!) och balayage på allt hår som inte hamnar i folie. Förbered håret på samma sätt som i nummer 4 men variera vilket håll du lockar åt. Sätt upp överhåret (en trekant från tinning till mitt på huvudet till tinning) i en hög hästsvans. Hårspray!

6. Balayage rakt igenom, säg att du vill ha skiftningar men väldigt ljusa längder. Föna håret med rundborste och blow out spray. Använd gärna en sleek-kräm i längderna.  Platta längderna, ca 10 cm från roten och ner. Tupera håret noggrant och jämt över hela huvudet, släta till ytan och fäst en liten längd hår bakom varje öra med en hårnål. Använd gärna sprayvax för att hålla allt på plats bättre. Avsluta med glansspray och massa hårspray. Spraya inte på för nära håll för då kan det bildas droppar som syns.

Bilder från pinterest.

 

Hur kändes det? Var det roligt? Kommer jag se massa Khloes i min mail snart? Skicka in!

Har ni någon kändis ni diggar lite extra- kommentera gärna så kan jag hjälpa er återskapa deras frisyrer också!

Leave a Reply