← Tillbaka till allt om hår

Gråa favoriter · 2015/01/13

Idag vill jag lyfta fram den här anslagstavlan på Pinterest: Gorgeous gray hair.
Den hyllar kvinnor och män med sitt naturliga gråa hår och jag tycker det är så fina bilder!

Jag har valt ut några av mina favoriter men det jag vill säga är; våga låt ditt gråa komma fram! Ett välskött, grått hår kan vara bland det finaste du har när du åldras. Det behöver inte alls göra att du ser äldre/gammal ut.

1 2 3 4

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår, Pinspiration, Pinterest · Taggat med: · · · · · · ·

2 Responses to “Gråa favoriter”

 1. Isabelle T

  Som blivande 25-åring är jag inte vidare nöjd med att ha upptäckt gråa strån på huvudet. Seriöst, varför kommer det såhär tidigt?! Blev knäckt när jag upptäckte det. Jag vet att det är genetiskt, men vafan, blä. Snälla snälla, kan inte du berätta för mig hur jag tar hand om håret nu när det börjar bli grått. Jag har nämligen upptäckt att strukturen på de strån som är gråa skiljer sig från mina i övrigt tunna fina strån. De gråa var grova och ojämna i tjockleken. Ska jag ta hand om håret som vanligt eller behöver jag ha något speciellt i åtanke?

  Svara
  • Alice

   bra fråga! Grått hår är torrare, men vad du än gör försök inte plocka dom. Du behöver tänka fukt, fukt, fukt! Det är genetiskt till en viss del, men du kan säkert känna igen dig i att man kanske stressar mer och maten innehåller en hel del trams idag som stressar kroppen inifrån osv. Det gör att vi idag blir gråare och tunnhåriga tidigare, än förr. DNA- mässigt så är det inte alls så ärftligt som man tror… :) Ta hand om dig själv, inifrån och ut så du inte speedar på dom gråa iallafall. Men anamma dom! Det är inte fult, och inte heller fel. Många skäms och försöker dölja dom. Man kan tona dom lite lätt men om du inte vill kämpa med en vit utväxt senare i livet så är det bättre att tona dom lite soft.

   Svara

Leave a Reply