← Tillbaka till allt om hår

ghd Advanced Split End Therapy · 2016/05/19

345_image_1_hero

Jag har fått förfrågningar om en recension på denna produkt flera gånger under en längre tid. Jag hoppar över recensionen och ger er en tutorial istället. Därmed kan ni också räkna ut att jag verkligen rekommenderar den. Se videon, och sen kan ni läsa lite mer information under klippet!

Glöm inte att ge en tumme upp på youtube och prenumerera på min kanal. Jag försöker verkligen satsa på fler videos också, men inte alla kommer handla om hår. Så vill du inte missa något (bloggar, smink, recensioner om hudvård, bebisskratt och mycket annat) så se till att prenumerera NU! Dom videos som får flest tummar och kommentarer kommer jag ju också satsa mer på att göra liknande…

Utan vidare presentation (och jag ÄLSKAR verkligen låten jag har i intro!), here you go!

Du kan läsa mer på ghds egna hemsida där du även hittar recensioner och annan information. Glöm inte att titta på deras tutorial hur dom tycker att du ska göra.

Kom ihåg att detta är MIN version av behandlingen och så som jag kommit fram till att den funkar bäst. Det är självklart alltid bra att följa ghd’s egna steg och råd, men jag har jobbat med den och kommit fram till detta. Jag gör en egen video för att mina kunder ska kunna se denna hemma så att dom gör rätt. Mängden produkt du använder varierar väldigt mycket från hår till hår. När du använder en detangling comb och det blir mycket produkt på kammen, då har du använt för mycket. MEN det är inte farligt, bara oekonomiskt. Och som jag alltid säger, hellre för mycket än för lite ✌

Blev du nyfiken på någon av verktygen jag använder i videon? Kommentera gärna nedanför så kan jag göra en video med borstar, kammar och andra saker jag tycker är bra att ha hemma!

☝ Jag rekommenderar ALLA som färgar, bleker, slingar, solar, plattar lockar och fönar sitt hår att göra en ghd Advanced Split End Therapy för den är såååååå bra för ditt hår. ☝

Jag vill också vara tydlig med en sak. Detta är en behandling som tvättas bort, du måste alltså FORTSÄTTA göra den om du vill hålla din kluvna toppar borta. Den är inte att jämföra med Olaplex som PÅSTÅR att dom lagar håret. Detta är en KOSMETISK produkt som alltså tvättas bort. Jag brukar säga att det är som foundation. Den ser omedelbart väldigt bra ut, men innehåller även vårdande grejer som mycket långsamt jobbar i håret. Precis som vilken högkvalitativ foundation som helst gör. Förstår ni vad jag menar då? Svårt att förklara…

Har ni frågor så snälla ställ dom här under! INGA frågor är dumma och jag kommer svara på varenda en, jag vill verkligen att ni ska kunna använda den här på rätt sätt då jag verkligen tror stenhårt på den här produkten! Jag kallar den för kebelo light, och ni vet ju hur jag känner för kebelo.

 
Paddelborste.
Natural bristle brush.
Pinnkam.
Detangling comb.
Aura fön. Läs även mitt inlägg om aura här.
Platinum. Har skrivit om varför du ska välja en ghd här.

 

7 Responses to “ghd Advanced Split End Therapy”

 1. Madde

  Hej! Jag undrar om man bara ska tvätta håret som vanligt med schampo och balsam tvättarna efter? :) och antar isåfall att man inte måste använda värme de andra gångerna, utan bara de gångerna man gör behandlingen?

  Tacksam för svar!

  Svara
  • Alice

   Hej! Efter du gjort behandlingen så kan du göra som vanligt! Du bör alltid skydda håret med värmeskydd när du plattar och fönar, men under själva behandlingstillfället använder man bara shampoo och sen själva krämen som är behandlingen. Hoppas det klargör lite :) kram

   Svara
 2. Sandra

  Hej,
  En säkerligen lite konstig fråga men jag undrar om man måste tvätta med schampoo innan eller om det räcker med endast en vattentvätt av håret? Jag har nämligen inte använt schampoo på säkerligen över ett år nu, utan endast tressemmes botanical balsam varje gång jag tvättar och då man som sagt inte får använda balsam innan denna behandling/produkt undrar jag om du tror att det funkar om man endast kör en vanlig vatten-sköljning av håret? :-)
  Kram

  Svara
  • Alice

   Bra fråga! Anledningen till att man använder schampo är för att det öppnar håret och det krävs för att få in produkten i håret så att den kan fästa. Jag tror inte att du får den effekt man kan önska av att bara skölja med vatten men det kan inte göra någon skada åtminstone :) kram!

   Svara
   • Sandra

    Tusen tack för svaret! Och ja, det låter logiskt nu när jag läser det och tänker på det. :-) Tack!
    Kram

    Svara
    • Maria

     Kan man använda balsam/inpackning i samband med att man tvättar håret mellan behandlingarna? Upplever du att produkten är lika bra efter en längre tids användande?

     Svara
     • Alice

      Hej! Jag ÄLSKAR behandlingen lika mycket nu som då, och efter varje behandling känns håret liiiite bättre. Det går bra att ha sin vanliga hårrutin efter behandlingen är gjord ?

Leave a Reply