← Tillbaka till Tips & inspiration

Gentlemens corner: Trendkänsla SS15 · 2015/02/15

För två veckor sedan talade vi om hår, vad kommer vara modernt 2015 i hårväg. Men du kan ju inte gå naken, så vi tar en titt på vad som är poppis även under hakan.

  • Jag tycker att klockan smugit sig på i några år, sakta men säkert. Men nu är det absolut en nödvändighet att ha en fin klocka på armen. Jag tycker personligen att det är en riktigt snygg accessoar som är värd att lägga lite pengar på.
  • I skohyllan ska där stå ett par snygga, välvårdade sneakers (Stan Smith gärna!) och ett par kängor. Det här är något som känns ganska typiskt SS15. Två stilar som möter varandra och gärna blandas. Lite old school möter lumber jack. Manligt möter kvinnligt. Förorten möter upper class. Ruffsigt hår möter kostym. NI hajar!
  • Skjorta under tröja. Mycket populärt. Använder mycket lager på lager. En skjorta, en tröja, en kofta och en kappa. Det är ännu kallt så desto fler lager du har desto tunnare kappa kan du investera i. Vårjackan kan komma fram redan nu!
  • Övriga accessoarer som kommer få mer plats är hängslen, hattar och väskor. Glasögon (sol och vanliga) har alltid haft en säker plats på modehyllan, så satsa på ett par som passar ditt ansikte. De kommer hålla år ut och år in ändå!

Hitta lite inspiration bland bilderna! Jag har samlat dem i en mapp på pinterest, där ni även kan klicka vidare för mer mode. Paris Fashion Week SS15 har bjudit på en hel del bilder, glöm inte att kika på dom.

Kategoriserat under: Gentlemens Corner, Övrigt om hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply