← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: Sommarmode · 2015/07/12

Kan vi inte göra det riktigt officiellt? Bara för sakens skull.

Sommaren är här!

Och med sommar kommer ny garderob, eller åtminstone plocka fram de undanstoppade skjortsen och stråhatten. Vad kommer du plocka fram?

Jag tänkte visa er lite saker som jag tycker ni ska satsa lite extra på i sommar. Hår, kläder, accessoarer. Välj en, eller välj alla. Välj vad som passar dig, och kom ihåg. Den bästa stilen är den som speglar dig. Oavsett årtionde. Alla bilder och mer inspo hittar du på pinterest.

Jag tror att vi kan säga att det som representerar sommaren 2015 är “Vik up, knäpp upp, sätt upp”. T-shirt ska ha text eller vara vit, vik upp ärmarna lite för pluspoäng. Klockan måste synas på din arm och hatten är hetare än kepsen. Har du långt hår så sätt upp det. Har du kort hår, låt det växa. Vill du ändå klippa dig (vem vill inte!) så använd flexibelt vax. Knäpp upp en knapp extra på skjortan, både uppe och nere.

Vad säger ni?

2 Responses to “Gentlemens corner: Sommarmode”

 1. Malin

  Hej!
  Jag hittade din blogg när du strax skulle gå på mammaledighet och tänkte attans. Som gbgare skulle jag väldigt gärna vilja få boka en tid hos dig!! :) antar att det dröjer innan du är tillbaka, men mitt hår är i desperat behov av kärlek. Har du någon på din salong som du skulle vilja rekommendera till någon som gärna vill ha tips och inspiration till ny frisyr och färg? :)

  Svara
  • Alice

   Hej Malin! Jag börjar i september igen, du är jättevälkommen då! Finns det inte tid hos mig har jag även en anställd som kommer gå samma dagar som jag och lära sig lite av mina tekniker. Det kan ju vara ett alternativ också! Vill du boka en tid så maila alice@colorsofwonderland.se så ordnar jag detta :)

   Svara

Leave a Reply