← Tillbaka till Tips & inspiration

Gentlemens corner: skjortärmen · 2016/05/08

3372d2080ce2ce44022b83abde140d97Okej det här är ju inte mitt område egentligen, MEN, är det något jag tycker är snyggt på ett casual kind of way – så är det uppkavlade ärmar. Har du en skjorta så är det lite trixigare, det vet du ju alldeles säkert… Jag får nästan alltid hjälpa min sambo annars så ser det stökigt ut, dom ramlar ner snabbt och skjortan är alldeles skrynklig när man väl vill kavla ner dom igen.

Jag hittade en smart sak på min Pinterest, man får ju ibland förslag på pins man kanske skulle gilla. Och även om jag själv aldrig bär skjorta själv så älskar jag att hitta såna här “life-hacks”. Jag, personligen, tycker att det är allra snyggast om ärmen ovanför uppvikningen är liiiite lösare.

Hur som helst, var ni här för att se lite hår-tips så blir ni besvikna idag. Men jag kan ändå ge er ett snabbt och enkelt sätt att bli lite mera städad!

 

Jag har rätt så mycket idétorka på söndags-inlägg så vill ni se mer i Gentlemens Corner får ni lämna lite förslag i kommentarsfältet, annars så tar vi en paus ett tag!

Puss och kram


Länk till bilden.
Kategoriserat under: Gentlemens Corner · Taggat med: · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply