← Tillbaka till Tips & inspiration

Gentlemens Corner: Patrick Dempsey · 2016/04/24

Dags för en kändisfrisyr känner jag. Nu kanske alla killar suckar eller inte ens klickade sig in bara av rubriken, för vem har vi framför oss om inte alla tjejers dröm-man? Okej jag talar kanske för mig själv, men jag vet åtminstone tre vänner i min närhet som kommer hitta ny bakgrundsbild i detta inlägget!

Hur som helst, för mig så är detta verkligen en dröm-frisyr. Jag kan svära lite bakom ryggen på min sambo ibland, för att han inte har självfall. Schhh!

PD

Patrick lärde vi först känna i Can’t buy me love (filmtips för den som gillar romcom!) där han figurerar som en krullig tönt. Ursäkta uttrycket! Men sedan dess har han lärt sig tygla sina lockar och idag ser vi dom i ett mjukt fall. Jag älskar verkligen den här frisyren!

Det är en frisyr med lite längd för att självfallet ska få utrymme att röra på sig. Nacken har också lite längd med avslutas ordentligt och avklippt. Det ska vara lite över öronen men sedan dras bakåt. Du ska be om minst fem centimeter uppe på huvudet.

ee80e13f86e1f44bd76e012ba5cbab64Du stylar med en lätt mousse i handdukstorkat hår, föna gärna håret med en mindre rundborste för att få svingen i topparna. Har du inte självfall så kan du även locka med en stor locktång. Har du alldeles för mycket lockar själv kan du behöva föna ut, och sen locka igen. Den här passar dock hår som inte är alltför tjocka. Det måste kunna röra sig naturligt. Ha gärna en delning utan att det blir för slickat. Utgå från vart dina vikar börjar bildas och dela därifrån.

Efter du lockat, fönat eller vad du gjort, så avslutar du med en mjuk vax eller kräm. Mesh från Label.M, Cream från Mr.A i.c.o.n. eller för dig med riktigt torrt hår själv, ett balsam! Det ska inte bli stelt, det får gärna vara glans och du kan hellre avsluta med en spray. Kom ihåg att dra håret vid öronen bakåt!

Jag är inte riktigt säker på om han färgar håret, men oavsett hur du ser ut så ska du be om en riktigt mörk brun, inga slingor eller effekter. Bara en färg! Det får gärna vara åt det kallare hållet, utan att för den delen bli grått.

92f299076d89afa437a255ea628d2d1f

På senare tid ser vi honom rocka de gråa håren också, och hallå.
Kan alla åldras lika snyggt?

Ni hittar mer bilder på min pinterest. 

Vill ni se fler kändisar? Kommentera nedanför!

 

One Response to “Gentlemens Corner: Patrick Dempsey”

  1. Tin

    Tack för ögongodiset Alice! ?
    Han och Jon Bon Jovi är mina favvo ?
    Kram!

    Svara

Leave a Reply