← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: Marcus uppdaterade frisyr! · 2016/05/01

Ni minns väl att jag sa att jag inte klipper så många killar… Här har ni en till som jag klipper, som faktiskt är bror med den puddingen ni såg i det här inlägget. Marcus är så himla bra för han färgar även håret. Nu missade vi helt att ta en förebild men han är riktigt rödhårig i sig själv, SÅ snyggt men han vill inte ha det. Så vi gör slingor och framförallt så nyanserar vi det för att få en riktigt bra färg!

Han gillar sina långa längder och jag gillar dom också, däremot så gillar jag när nacken ändå får synas så där klipper vi lite kortare. Nu var det längesedan vi sågs så vi har hunnit byta till älskade I.C.O.N. och därmed kan vi också få en sååååååååååå mycket snyggare färg. Det var fint innan också, men tänk er… hmmm.. Innan var hans hår en bmx x6 och nu är det en jäkla ferrari! (Fångade jag eran uppmärksamhet nu? blabla hår…)

Okej ni vill se, jag förstår, det är inte lätt att hänga med annars.

Blåser alltid i Göteborg…

Men hallåååå, hur snygg kan man va? Jag gillar verkligen blandningen mellan hans egna varma toner och dom kyliga nyanserna i det färgade. Perfekt blandning som tar fram det bästa av hans egna drag. Frisyren tärt fram hans benstruktur också, mycket tack vare den lite kortare nacken. Jag ville också visa er att frisyren är rörlig och det är meningen att han ska kunna dra handen genom håret.

Vi stylade med massor av Curl cream från I.C.O.N. India, och fönade helt torrt innan jag plattade några random partier. Han har egentligen ganska frissigt och lite självlockigt hår, men det fixar I.C.O.N. lätt. Sen avslutad vi med en fuktkräm för att ge håret det den kommer söka senare. Inget vax denna gång för att vinden ska kunna röra om lite i håret och tjejerna ska få känna utan att fastna. (skoja bara!)

Vad tycker ni? Visst är han stilig?

Skärmavbild 2016-05-01 kl. 10.57.47

Vill ni se meer före/efter på killar? Hojta!

Leave a Reply