← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: Label.Men · 2015/08/16

Eftersom Gentlemens corner tog en paus förra veckan ska jag bjuda er på ett riktigt bra tips idag…

Label.M har hotat upp sittutbud och kan nu erbjuda en ren herrserie men ruggigt bra produkter! Hela serien ska gynna håret och hålla hårbotten frisk med aktiva ämnen och bra ingredienser. Inget för tungt som inte går bort med en enkel shamponering. Ska vi kika närmre?

Shampoo med en fräsch herrdoft, rengör som det ska och ett återfuktande balsam. Shampoot innehåller lite mentol som friskar upp hårsäckarna, vilket i sin tur gynnar hårväxten. Det ger också en fylligare känsla i håret. Balsamet återställer sen fuktbalansen i längderna för att du lättare ska kunna styla och forma din frisyr.

Två produkter som också är väldigt bra är Scalp Tonic och Thickening Tonic. Båda dessa hjälper dig som har lite tunnare hår. Gärna i kombination. Båda produkterna kan masseras in i hårbotten för att hjälpa hårsäckarna. Scalp Tonic har mer aktiva ämnen än Thickening Tonic, men Thickening Tonic ger dig ett fylligare hår (kosmetiskt) direkt (medans hårsäckarna jobbar i bakgrunden), vilket jag tycker känns roligare! Men som sagt, båda två hade varit det allra bästa! Med Thickening Tonic kan du dessutom bygga volym (med hjälp av din vän hårfönen) och hålla en matt finish, vilket man vill. Matt hår ser automatiskt tjockare ut.

Det finns sen en Grooming cream som är en mjuk produkt för definition och flexibilitet men ändå kontroll. Det finns också tre vaxer som täcker allt det behov du kan tänkas ha. En Pomade som ger dig valmöjligheter. Mjuk stadga om du applicerar i vått hår, mer styrka i torrt hår. Deconstructor är matt och passar till tunnare hår för att inte separera för mycket och Max Wax för maximal hållbarhet med glans.

Vad mer kan ni tänkas vilja ha?

model_and_products

Leave a Reply