← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens Corner: Före/efter Andreas hår · 2016/04/17

Hallå!

Det är dags för en före/efter även på söndagar. Jag klipper inte många herrar längre, jag tycker helt enkelt inte att det är lika roligt, för det händer inte lika mycket, MEN dom få jag fortfarande klipper tycker jag VERKLIGEN om och dom kommer jag hålla hårt i.

Andreas är en av dom. Han har blivit väldigt modig och intresserad på senare tid, vilket verkligen triggar mig. Hans hår är en UTMANING utan dess like och det är precis det jag söker i mitt jobb. Han har länge haft långt hår (som går att sätta upp alltså) men nu har det blivit kortare och kortare och kortare. Ni ska få se det senaste!

Historien börjar såhär:

Det är otroligt tjockt och dessutom lockigt, men han är extremt bra på att styla sitt egna hår. Så är det oftast med dess lockiga, frissiga hår. Ägaren kan bäst själv! 

Men nu ville han raka sidorna och skapa kontrast mellan längder. Ska bli!

Det som är bra att tänka på med självlockigt och särskilt tjockt hår, är att våga gå kortare. Alla hår har olika “brytpunkter” där det egentligen bara är fluffigt. Det är för kort för att kunna pressa ner med produkter och det är för långt för att ligga slätt. Förstår ni vad jag menar? Jag tyckte Andreas blev så jäkla snygg (svär aldrig i den här bloggen annars men det är bästa sättet att uttrycka sig på denna gång!) och nu ska ni så klart få se resultatet!

HUR SNYGGT?? Jag lämnade nacken naturlig för att det kommer snabbt se buskigt ut om vi gör en skarp linje, den måste hållas efter med MYCKET korta mellanrum och ingen har tid med det. Så därför valde jag att behålla hans naturliga hårfäste.

Jag är så, så, så himla glad att han vågade! Ge nu honom en rejäl ryggdunk, high five eller annat manligt ni håller på med. Eller för fasiken, krama!

Vill ni se mer före/efter i Gentlemäns corner? 

 

ps. Om ni såg min senaste vlogg så är det Andreas som är med där i! 

Leave a Reply