← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens Corner: Brad Pitt’s undercut i Fury · 2015/11/29

f486461488bd481a4c1fbec65c674bfe

Satt och surfade runt på Pinterest som vanligt och ramlade över den här bilden. Så snygg va! Frisyren alltså.. Och Braddan såklart..

Men det slog mig, vi kanske ska ta och prata om enskilda kändisfrisyrer som en liten mini-serie på söndagar? För det är ju oftast kändisar ni visar i stolen, eller mina pinterest-modeller.

Jag kör, ni stoppar väl mig om jag är helt fel ute?

Det här är den allra mest klassiska av undercuts. Det ska vara superkort på sidorna (använder man maskin hade jag använt 3-6 millimeter) och markant skillnad mot håret uppepå. DOCK ska det vara ihopklippt där bak. Ni ska få se i bilderna längre ner. Håret där uppe ska inte vara för långt, då hamnar vi på stureplan igen, utan max en decimeter. Men väl genomklippt och flikiga toppar är ett måste! Det ska vrå maskulint och kantigt.

Jag gillar verkligen den här frisyren nu när den inte är så… Slibbig. Den är cool numera! Kan inte sätta fingret på det.. Den framhäver kind och käk-ben på ett bra sätt och är väldigt lätt att styla.

Du stylar den lättast med saltvattenspray, fön och sedan ett hårt, klassiskt vax för separation och lite glans. Det ska nästan vara lite greasy utan att vara flottigt.

Det är viktigt att underhålla själva undcuten (alltså sidorna och nacken) för att inte få en “hemmagjord” känsla. Det måste vara välskött och trimmat, annars kommer de flesta tro du gjort det själv. Kan också lätt bli en ananas-frisyr om sidorna inte är snyggt nerklippta. Anpassar man form efter ålder så finns det ingen som inte kan ha den!

 

Vad tycker ni? Ska vi prata mer kändisfrisyrer? Vilka vill ni se? Tala om vilken kändis, i vilken film/musikvideo/serie/osv.

 

Fler liknande frisyrer:

Alla bilder från pinterest.

2 Responses to “Gentlemens Corner: Brad Pitt’s undercut i Fury”

  1. Emily

    Gorgeous looks!

    Svara

Leave a Reply