← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: Blonda killar? · 2016/09/25

Daniel: 

Hej! Jag har kollat väldigt mycket på killfrisyrer runt om på internet och tidningar, och jag ser en brist som alla missar. Alla modeller för hår samt kläder är 95% mörkhåriga, alltså aldrig några Blondiner. Där med ser jag sällan, om jag kommer passa i just denna frisyr eller klädesplagg. Känns någorlunda udda..
Har ni något tips för Blondiner?

Svar: 

Du har så rätt! Det är väldigt sällan blonda killar och det är väl synd! Jag letade lite på pinterest efter blondiner men även där var det svårt. Jag tycker personligen att det SÅ snyggt med vita t-shirtar på blonda killar. Även mörkblått och vinrött.

När det kommer till frisyrer så föredrar jag lite längd på dom blonda killarna, kort hår kan gärna kännas lite “barnsligt” om du förstår vad jag menar. Har man hårkvalitén så tycker jag absolut man ska försöka spara ut lite, inte nödvändigtvis så du kan få en hästsvans, men inte heller den klassiska “herrklippningen”. Jag hittade några bilder som du kan använda som inspiration! När det kommer till att hålla färgen i schack så tycker jag även killar som är naturligt blonda ska göra en nyansering då och då. Håll färgen åt det kallare hållet, så den inte blir gult. Men var inte heller rädd för GULD om man nu passar i det.. Din frisör borde kunna hjälpa dig välja varmt eller kallt! Framförallt så kan det ge lite glans till trötta längder.

Blonda hår (tjejer som killar) blir gärna lite mattare så det är aldrig fel att använda leave-in och annan vård som bidrar till glans.

xfykfyo

Kategoriserat under: Gentlemens Corner, Hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply