← Tillbaka till Tips & inspiration

Gentlemens corner: Alla hjärtans dag-tips · 2015/02/08

Jag vet att ni har panik. På lördag är den stora dagen som alla tjejer hintar om, flera veckor i förväg. Och du säger “Du kommer bli nöjd, tro mig” samtidigt som det trillar en svettpärla i pannan. Lugn, min sambo är likadan. Och jag vet detta. Trots det, så slutar man inte hinta.

Ska vi göra det enkelt för er? Här kommer fem säkra kort! Rota igenom hennes grejer och se vad som inte finns hemma. Välj sedan en av nedanstående.

304_Image_1_hero

Låt henne inte leva utan en ghd-styler. Just nu kan du hitta dessa i rosé-guld. Jag tror nästan alla vi tjejer dreglar lite när vi ser den. Obs, tänk på att du kommer få mycket egentid framöver. Hon kommer inte vilja göra annat än att fixa sitt hår. Win-win! Vad som helst från ghds hemsida skulle nog gå hem när jag tänker efter…

boktjej

Böcker är alltid bra! Klicka hem allt så slipper du köa med de andra. Två skönlitterära böcker, en träningsmotiverande bok, min favoritkokbok från Jill, Amanda och Hannas bok som fått mycket ros! Det kan inte gå fel.

chocobar

Bästa smink-paletten just nu! Den luktar choklad. Bara en sån sak.

Skärmavbild 2015-02-08 kl. 12.22.40Skicka henne på spa! Antingen med vännerna, eller om du följer med. Plus i kanten om du dessutom ser till att mat ingår. Eller varför inte bara skicka med kortet, låt henne välja sina behandlingar själv!

Skärmavbild 2015-02-08 kl. 12.27.09Våga tänk utanför ramarna. Middag med mord. Hur låter det? Jag tycker det låter otroligt spännande och annorlunda. (Om min sambo nu läser detta så tycker jag han ska klicka här med en gång). Finns i utvalda städer men om din stad inte är med så kan du kika bland de andra matupplevelserna.

Utöver det så går alltid smycken hem, men är väldigt klassiskt och nästan förutsägsbart. Jag har dock blivit otroligt glad för både klocka och örhängen! Kolla bland produkterna som nämnts här på sidan. Har hon sagt nåt? Skicka henne till frisören, ge henne den där makeovern hon nämnt då och då. Eller överraska i hemmet. Laga mat! Bjud henne på den bästa burgaren hon någonsin ätit. Gör du allt från scratch kan jag lova att du kommer höra det länge efteråt. Hur kul vore det inte om hon skröt framför dina kompisar om din matlagning…

Tjejer! Kommentera nedan vad du helst av allt skulle vilja få, och länka inlägget på Facebook. Han kommer inte att missa det! 

 

 

2 Responses to “Gentlemens corner: Alla hjärtans dag-tips”

  1. vickilynn

    Du är såååååå duktig vännen… att kunna tänka på allt möjligt att skriva om…att hjälpa till med….även när det gäller the “Gentlemen’s-side” of things! Bra jobbat och omtänksam!

    Svara

Leave a Reply