← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: 2 vax för långt hår · 2015/07/19

Hej härliga söndag!

Jag brukar inte rekommendera vax till långt hår, det kan bli alldeles för kladdigt och snabbt se grisigt ut. Så vill ingen se ut eller känna sig, eller hur? Men efter att ha testat dessa vaxer på mig själv så inser jag att dom är rätt geniala. Jag pratar om KMS‘s Molding Paste och Messing Creme.

Messing creme är mjukare, flexiblare och ger dig lite glans. Men bara lite, lagom alltså! För långa längder kan ofta vara (eller se) torra ut. Då är det utmärkt med lite glans i produkterna. Du får struktur med stadga och styr på frisyren.

Molding paste är lite hårdare men fortfarande flexibel. Den separerar mer än messing creme och framhäver lockar på ett coolt sätt. Tänk, som om du badat i havet, dragit fingrarna genom håret, låtit det torka i solen och sen gått ut och dansat en kväll. Den typen av cool.

Det är svårt att säga vem som ska ha vilken, du får nog testa båda och avgöra vilken som är din favorit. Jag hade haft båda i skåpet och kört Messing creme på dagen och Molding paste på kvällen.

Ville du ha inspiration också? Ja men självklart, jag är inte snål!

Ska också tillägga att dessa vaxer funkar även på kortare hår som inte kräver en bestämd hand. 

 

Har jag några långhåriga, manliga läsare där ute?

Leave a Reply