← Tillbaka till allt om hår

Friskare hår med Great Lengths/kebelo? · 2017/03/24

Mia är tillbaka var fjärde månad och sätter om sina extensions. Vi har gjort så två gånger nu tror jag, samt att vi gör kebelo varenda gång hon byter extensions. Sen färgar hon en gång däremellan. Och jag har uppmärksammat detta tidigare här. Men denna gången blev det så himla uppenbart, hennes hår har genomgått en fantastisk förvandling!! 

Före kebelo och efter kebelo samt bottenfärg. Nevermind att färgen ändrats.
Har inte lagt någon färg på längderna utan bara botten.

Här ser ni hur fantastiskt kebelo jobbar med håret. Det blir mindre frizz och ser så mycket friskare ut. Svårt att avgöra på bilden kanske… Jag klippte även av dom tunna topparna som är kvar och håret känns som ett helt annat! Jag tyckte till och med att jag hörde Mia säga att hon kan leva med detta. Hon har gjort extensions i 10-15 år tror jag. Konstant. Så att höra henne säga att hon nog skulle klara av att vara utan är STORT! Jag har aldrig sett hennes hår så fantastiskt. 

Jag valde iallafall mycket guld i färgerna denna gången för det har alltid slutat med att jag färgar in hennes hår mer guldiga när hon kommer in mellan omsättningarna för att färga. Så nu gör vi det från början helt enkelt! Och jag tycker det blev sååååå fint.

Inomhus. Det blev så fina skiftningar, färgerna är 100% rätt för henne och vem vill inte ha ett långt lockigt hår? Vi gör alltid 50 cm på henne.

Eftersom hennes hår blivit tjockares i sig självt har vi också fått öka på mängden hår lite. Innan har vi haft ca 80 stycken men nu hade vi i 94. Det smälte ihop mycket bättre nu!

Så avundsjuk!

IMG_0270 IMG_0271

 

Leave a Reply