← Tillbaka till allt om hår

Framhäv dina lockar! · 2015/03/12

Har du självfall? Blir det oftast burrigt eller platt fall?

Det finns otroligt många olika sorters lockiga hår. Det går att identifiera dom, men lättast är såklart att prova sig fram!

Nummer ett man måste ta reda på är om man vill ha mer lockar eller mindre? Vill man få ner storleken på håret eller vill man öka volymen? Vill du ha mer 80 tal eller bara strandvågor? 

För att tämja stort burrigt hår och få mer definierade lockar rekommenderar jag den här krämen från kms. Krama i handdukstorkat hår och föna lite lätt eller låt självtorka helt.
För att pumpa upp trötta lockar rekommenderar jag den här från Goldwell. Krama, krama, krama tills håret är nästan torrt. Du kan hjälpa till med en fön på låg blås och högre värme. Men krama!
För att minska storleken i ett frizzigt hår tycker jag den här lotionen gör ett utmärkt jobb. Lägg i en lagom mängd för ditt hår, fläta håret när det är lite fukt kvar och släpp sedan ut flätan efter en, två timmar.
För att öka på burret á la Carrie i Sex and the City ska man satsa på den här. Massor av den! Krama upp håret genom att fånga in topparna i handflatan och tryck in mot hårbotten. Kräver lite övning men när det sitter så sitter det.

Frisyrerna från pinterest. 

Leave a Reply