← Tillbaka till allt om hår

Fortsättningen följer… · 2017/06/13

Emma var tillbaka för att fortsätta ljusa upp sin ombre och nu har vi ju dessutom Malibu C till vår hjälp. Jag kände att jag ville rensa bort alla onödiga saker på ett så skonsamt sätt som möjligt FÖRST, innan vi går på med blekning. Så nu ska ni få följa med steg för steg.

Förra gången vi såg Emma hände detta:

Vi kom med andra ord LÅNGT! Jag minns att jag var chockad över hur långt vi kom på ett försök. Nåväl, när hon kom tillbaka såg hon ut såhär:

IMG_1111

Här är hennes naturliga hår. Lite frissigt, burrigt och rörligt. Håret är givetvis torrt efter två omgångar blekning sist, men i förvånansvärt bra skick ändå! Vi gjorde först Crystal Gel, och sen CPR (en behandling som tar bort onaturliga pigment på ett skonsamt sätt).

IMG_1112

Ser ni vad mycket som hänt!!!!!! Det är helt sjukt. Håret mådde till och med bättre efter dessa två behandlingar.

Sen gick vi på med bottenfärg och blekning på längderna på samma gång, jag utnyttjade den förra övergången och penslade inte färg hela vägen ner. Som jag sa till Emma förra gången så är det bara bra om den mörka kanten får växa ner och att vi inte behöver bleka på kanten varje gång. Nu har ju allt gått lite fortare och lättare än jag förutspått så kan hända vi måste flytta ner kanten nästa gång ändå!

IMG_1114

WHAT! Are you kidding me? Det här är helt sjukt mina vänner. Ni kanske inte tror det, men detta är för bra för att vara sant! Vi har kommit SÅ långt på bara två besök. Topparna blev lite matta efter denna blekning, men satt fortfarande intakta. Nu kommer det dröja lite längre innan vi ses på grund av semester osv, och jag vill att håret ska återhämta sig. Men jag tror bannemej att vi blir klara nästa gång. Man ska aldrig lova sånt. Men … Jag tror det!

I övergången är det mycket värme och jag har inte riktigt brytt mig om att fixa det, för slutresultatet ska vara en kall genomgående känsla, men eftersom vi ändå kommer flytta ner kanten nästa gång och täcka det varma med mörk färg så är det helt onödigt att slita på håret med blekning. Så jag har koncentrerat mig på att hon ska ha en snygg färg i botten och längderna tills i är klara, inte att övergången ska vara perfekt.

VIKTIGT att tala om för sin kund att hen inte kommer älska färgen under tiden, men när ni är klara så är det värt det! 

Visst är det otroligt vad som hänt? Kan knappt fatta att det bara är två besök, kolla på första bilden igen liksom!

Leave a Reply