← Tillbaka till allt om hår

Första månadsvideon – LCC, I.C.O.N., Label.M, PÜR · 2016/04/22

HEJ allihopa!

Idag är det dags för min första månadsvideo, men jag är inte riktigt säker på att vi ska kalla den för månadsvideo… Kan inte ni komma med namnförslag till dessa?

Tanken är att jag ska publicera en sådan här video i månaden, där jag recenserar och visar hur man använder flera produkter. Allt från hår till smink till…. Ni får önska! Det kommer vara blandat positivt och negativt, då jag har hört att ni gillar båda. Sen kommer dessa produkter komma upp i ett eget inlägg på onsdagar som vanligt. Hänger ni med? Så ni som gillar video ska inte glömma att trycka på prenumerera på min youtube kanal ( <— länk ) så ni inte missar något. Ni som gillar textade inlägg kommer fortfarande kunna få samma information. Givetvis kommer det blir lite annorlunda information i inläggen då det är lättare att få med mer information i text.

Hoppas att ni gillar den, glöm inte att tumma upp på youtube och kommentera nedan med förslag på produkter (shampoo, hårsnoddar, styling, smink, BUS osv) som ni vill att jag ska testa och visa hur man använder.

5 Responses to “Första månadsvideon – LCC, I.C.O.N., Label.M, PÜR”

 1. Mia

  Vill ha i.c.o.n spray nu!!!!! Jättebra video ??????

  Svara
 2. Tin

  Superbra video! ?
  Du är så himla bra Alice! ? Tack vare dig har jag hittat Icons produkter. Jag blev rekommenderad att köpa deras protein gel och leave in spray. När jag testade att blanda dom i handen blev det världens bästa curl cream att ha dag 2 och 3 i lockigt hår ? Har inte testat den vanliga curl creamen än.
  Jag är nyfiken på paletten och ser verkligen fram emot recensionen på India inpackningen.
  Trevlig helg!

  Svara
  • Alice

   Tack Tin! Vad roligt. ICON är verkligen sååå himla bra. Vad bra, jag ska testa det också! Himla bra tips 😀 Kram!

   Svara
 3. Bibbi

  Jättebra information Alice

  Svara

Leave a Reply