← Tillbaka till allt om hår

Föna ditt hår som proffsen! · 2015/07/02

Jag nämnde fön-tutorial och ni sa jaaa! Så jag haffade en vän med ett magiskt hår (jag menar, kolla!) och gjorde som jag blev tillsagd!. Det här är en föning jag älskar och ofta gör på mina kunder. En bra föning håller läääääänge, öva öva öva så kommer ni få det finaste håret och alla kommer bli så avundsjuka!

Här kommer den utlovade filmen, jag ber om ursäkt för skakig video men jag fick så snällt fråga en pytteliten flicka om hjälp! Så himla, himla roligt att få pilla med hår även på min mammaledighet, Molly sover som en stock när fönen är igång, antar att det är ljuva minnen från tiden i magen och December som var så hektisk!

I videon ser ni också något jag tjatat mycket om, uppåt bakåt, så studera noga.

Ni behöver en borste i rätt storlek och den bästa fönen! Produkter tar jag för givet att ni redan hittat åtminstone en bra favorit till föning. Eller? Ropa om ni inte hittat så ska jag hitta en till dig. 

Tänk också på att desto tjockare hår du har desto mer kommer det kräva av dig, ett finare hår kommer bli mer lockigt snabbare (såvida det inte är glashår!). Du kan också reglera lockigheten genom att välja en mindre borste men då trasslar det sig lättare och kommer ta lite längre tid att torka.

Nu kör vi!

Leave a Reply