← Tillbaka till allt om hår

Färgkorrigering · 2017/05/18

Förra veckan fick jag äran att träffa denna härliga människa som ni nu ska få se! Hon kom först på en konsultation (som jag numera kräver av alla nya kunder) och sen ordnade vi snabbt en ny tid.

IMG_0882

Håret var först och främst inte alls i den färgen hon ville. Det var ganska guldigt och hon fördrog lite kallare nyanser. Sen när jag började lyfta på det såg man också skarpa linjer och fläckar. Det var ca en månad sedan hon fick håret färgat.

Jag fick gå in med miljoner små folieslingor för att få bort så mycket som möjligt av de skarpa linjerna i steg ett. Detta kommer ju ta några gånger att få perfekt! Men på köpet så blev hon ju också lite ljusare, vilket sen kunde resultera i lite kallare! Det finns fortfarande lite värme kvar mellan slingorna från den gamla färgen. Så än är det inte klart. Men en bra bit på vägen.

Sen gjorde vi också en ghd aset för hennes hår har inte mått bra sen hon testade hårförlängning på en salong som inte… äsch vi skiter i det. Men det vart inge bra!

Jag tycker håret ser mycket friskare ut, färgen är mycket finare och vi har ett gemensamt mål.

En färgkorrigering handlar mer om hur kunden känner än hur stort resultat det blir. Alltså skillnaden. Hon kan känna en ENORM skillnad mesans för ögat kanske det inte är såå stor förändring. Hänger ni med? Det kan ju handla om att byta nyans bara.. En färgkorrigering är mer känsla än maxade resultat. Tänk på det!

 

Leave a Reply