← Tillbaka till allt om hår

Färgglada veckan! · 2016/05/09

Vad trodde ni nu när ni läste rubriken? 

Skämt åsido, förra veckan var FÄRGSTARK, minst sagt! OJojojOJOJOJ.

Vi börjar med ett multi-inlägg denna veckan för jag måste få lite tid på mig att redigera en make-over video.. Spoiler alert kommer längre ner!

Stella var äntligen tillbaka hos mig efter lång tid ifrån varandra. Och en thailands-resa. He he! Hon ville ha något annat än det hon hade och jag trixade lite. Bort med lite utväxt, i med lite blekning, lite toning och bort med några slitna toppar. Det var TORRT däremot och jag fick vara lite försiktig med längderna, särskilt eftersom hon var nyligen hemkommer från lång solsemester. Då ska man alltid vara extra försiktig!

Jag tycker det blev så fint! Och det tyckte ni också, den här bilden fick så otroligt snabbt nästan flest likes av alla mina före/efter på instagram. Så roligt!

Lite olika ljus och vinklar och ruffsighet! Älskar den guldiga koppartonen vi lyckades få fram som möter en mörk, mustig botten! Och stylingen såklart. Får man säga såhär om sitt egna jobb? Jaja, jag och jante har aldrig varit vänner. SÅ SNYGGT detta alltså!


 

Min lillasyster Miranda har ni sett tidigare och nu var det äntligen dags att förändra lite. Hon har varit RÖD länge och jag har labbet lite med lila förr, men aldrig ALL IN! NU var hon redo och jag stod med förklädet i högsta hugg.

Skärmavbild 2016-05-07 kl. 15.40.13

Utväxt, blekt, slitet… Skomakarns barn? Överanvändning av locktång? Who knows…. Jag valde att lägga en mörk lila botten, och ännu mera lila på längderna. EFTERSOM  det fanns så mycket rött i längderna så valde jag att lägga ren lila (VV i Elumen) för jag visste att det skulle blandas ut och reflektera igenom. Det finns ju olika typer av lila (precis som det finns olika typer av rött, brunt, blont etc) och jag ville ha en röd lila istället för en blå lila. Förstår ni? Såhär blev det:

Hur fint? Både jag och Miranda var alldeles tossiga över färgen och jag tror faktiskt att jag skrek vid ett tillfälle, av lycka. Ser ni vad jag menar med röd lila? Stylingen är lite overkill för en vanlig torsdag men ni får se varför senare i veckan när min BAL-inspirations-video kommer upp, PEPPPPPP!


 

Samma dag kom också Emily, som ni OCKSÅ sett här tidigare. Hon är röd, rödare, rödast och SÅ fin i det! Alltså, ni vet såna här svarta bågar till glasögon och världens charmigaste leende.. döööööör! Vi gör en ghd aset alltid nuförtiden och hennes hår har blivit väldigt mycket bättre på kort tid. Jag kände jättestor skillnad nu när vi sågs, från förra gången. Det torraste är borta! Jiihooooo.


 

Okej jag sa ju spoiler alert…. Men ni ska bara få se före-bilden. Hur taskig är jag? Men jag vill att ni ska bli lite nyfikna… Kan ni gissa vad vi gjorde? 

Skärmavbild 2016-05-06 kl. 20.32.02

 

6 Responses to “Färgglada veckan!”

  1. Mia

    Wow!!! Det här var en av de snyggast omgångarna jag sett. Stellas styling och kopparton gav mig ståpäls så snyggt. Och de andras otroligt coola färger var oxå helt fantastiska. Längtar extra mycket till onsdag nu

    Svara
  2. Tin

    Ja vilken lycka för oss att få se allt det fantastiska du gör!!! ???

    Svara

Leave a Reply