← Tillbaka till allt om hår

EXTENSIONS | ibland blir livet inte som man tänkt sig… · 2017/10/04

Hej alla fina!

Jag ville göra en kortare, lite mer känslosam, video för att uppmärksamma och hylla samarbetet mellan Great Lengths och Little Princess Trust.

Little princess trust tar emot hår (inte bara från GL) som dom senare gör peruker av. Dessa perukerna bärs sedan av små tjejer som drabbats av cancer och som följd blivit av med sitt hår. Det här värmer och sticker i hjärtat på samma gång. Det är så smärtsamt att ens tänka tanken på att ett barn ska behöva genomlida något så fruktansvärt som cancer.

Great Lengths löshår håller extrem hög och naturtrogen kvalité, därför skickar jag iväg dom extensions jag plockar ut, till Little Princess Trust.

Kunden i videon har själv drabbats av en sjukdom, vars mediciner gör att hennes hud och hår har förändrats tvärt för några år sedan. Tidigare hade hon ett tjockt och friskt hår, nu är det torrt, det går av lätt och det finns inte alls lika många strån som innan. Det tog ett tag innan vi började med extensions, men innan dess så kämpade både jag och hon med att acceptera att håret förmodligen skulle vara så från och med nu. Medicinerna kommer inte försvinna.

När vi började sätta i Great Lengths så hände något med kunden. Hon fick tillbaka en stor dos självförtroende och kände sig mer som sig själv än innan. Vi har sedan dess fortsatt att sätta om håret ca var fjärde månad eftersom håret är torrt. Normalt sett håller det ca 6 månader.

Jag ser alltid över hennes hår noggrant för att se till att inga hårstrån bryts eller far illa i processen.

Ni som någon gång blivit av med ert hår, vare sig det är av sjukdomskäl, någon kanske har blekt sönder det, klippt av det mot er vilja eller det bara ramlat av… Ni vet vad det skulle betyda att kunna få tillbaka det på bara några få timmar. Men det är faktiskt möjligt. Det är såklart inte ditt egna, men det känns och ser ut precis så som ditt gör. Great Lengths har en mycket lång och gedigen erfarenhet inom extension och deras infärgningprocess ser väldigt annorlunda ut mot andra företag. Därför är kvalitén så otroligt lik det som vi redan har.

INGEN har skadats eller fråntagits sitt hår mot sin vilja i processen. Såna saker är viktiga för mig.

Om du på något sätt inte är nöjd med ditt hår så vill jag bara säga en sak till.

Du definieras inte av ditt hår, ditt värde baseras inte på hur “fint” ditt hår är. DU är fin som du är, med eller utan ett enda hårstrå.

 

Jag kommer göra en tutorial på hur jag sätter i håret, med instruktioner och allt. Men med tanke på Uppdrag gransknings inslag om löshår så vill jag ändå påpeka att det finns verkligen skillnad på de olika företagen som producerar löshår idag. Sen så finns det dom som verkligen finner en tröst i detta med löshår och det ska vi inte frånta dom. Så länge det sköts på rätt sätt. Ni ser programmet idag klockan 20.00 på Svt1.

Hur går era tankar?

Leave a Reply