← Tillbaka till allt om hår

Extensions efter sju månader…. · 2016/05/30

Ni är många som undrar om extensions verkligen inte sliter på håret, sitter dom i sex månad? Ljuger jag inte lite då? Blir ditt egna hår verkligen inte påverkat? Det här inlägget kommer ge några svar på era frågor.

Marita bor lite här och där. För tillfället bor dom i Korea och vi ses därför inte så ofta. Sist var sju månader sedan.

Ser ni vad långt ut dom sitter? Marita gillar när jag blandar flera olika färger och jag brukar nog använda fyra olika, plus dom egna i hennes hår. Det är sällan jag gillar när det blir EN färg. Det känns ju inte så levande! Men här har vi många olika. Eftersom hon är mycket o soliga länder så bleks hennes hår lätt och jag vill inte ha det får enfärgat då heller, då kommer det inte smälta ihop alls efter några månader. Dom ljusa fästena syns naturligtvis mycket mer och särskilt efter några månader. Men eftersom hennes överhår är ljusare så kommer det ändå inte avslöjas. Hur bra som helst!

Såhär ser hennes egna hår ut efter att vi plockat bort alla extensions (jag tror hon sa att hon inte tappat en enda under dessa månader.. men rätta mig om jag har fel!)

Jag färgar hennes underhår i en kopprig ton och det blonda tar hon hand om själv. Eller hennes man om jag förstått det rätt! (heja killar som hjälper sina tjejer!)

Vi reagerade båda två på hur BRA hennes egna hår blivit efter alla omgångar löshår. Hon tyckte själv inte alls att det var farligt alls och kändes riktigt bra även utan extensions. Hon tillhör kategorin fint, frissigt hår som gärna klipper sig självt. Men det kändes riktigt fylligt!

Hur som helst, efter färgningen så var det dags att sätta i nytt hår. Jag klippte en liten bit på hennes egna, hade det inte varit för att vi ska sätta i extensions så hade jag gärna gjort en ghd, men det går inte att göra det samma dag, då kan fästena glida ur!

Och såhär blev det nya håret:

Såhär tjusig blev hon! Älskar alla färgerna! Jag valde lite ljusare nyanser än förra gången, för jag vet att hon brukar trivas när det solblekt lite. Ska bli intressant och se om hon är FÖR ljus när hon kommer tillbaka…

Första gången hon gjorde löshår gjorde hon i Korea, även där med Great Lengths, men det var sååååå stooor skillnad på hennes fästen, isättningen och inklippningen. Det var mycket klumpigare och väldigt mycket hår. Jag har sakta men säkert börjat minska mängden hår på henne och hon älskar det! Jag med. Så naturligt och fint! Petiga jag hade velat sätta NÅGRA mer blonda där bak för att få ihop överhåret med resten, men hon vill inte ha dom för långt upp och det köper jag. Så då lyssnar man på kunden. Man vill inte ha fästen som sitter för långt upp, det kräver mycket mera jobb i stylingen senare och känslan är helt enkelt inte lika skön. Man ska inte behöva tänka på sitt löshår, det ska bara vara ett med dig.

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 10.20.13

Hon är så fin denna tjejen! Världens bästa människa med sunda värderingar och ett gott liv. 

Vad tycker ni? Svarade jag på några av era extensions-frågor? Fler välkomnas i kommentarsfältet.

2 Responses to “Extensions efter sju månader….”

  1. Mia

    Jättefint! Kan bara hålla med. Hade en av mina omgångar löshår i nästan 8 månader och mitt eget hår blev inte direkt påverkat. Däremot såg kanske inte löshåret så fint ut längre då det tappat lite glans. Har alltid varit nöjd med Great leangth. Sedan krävs det proffs som vet hur man sätter i det oxå. Alltid så himla nöjd efter mina besök hos Alice och Linni. ??

    Svara

Leave a Reply