← Tillbaka till allt om hår

Ericas lob! · 2016/04/18

Hörni!

Jag är sååååå taggad på att få visa er Ericas hår. Tjejen som gjort loggan och satt ihop färgerna till min hemsida. En uuuunderbar fin och söt tjej.

Tidigare har vi varit rätt försiktiga, klippt lite, gjort lite slingor och hållt oss nära hennes egna färg och toner. För ett tag sen sådde jag ett litet frö om att kanske bli mörkare, inte anade jag att vi skulle gå all in så snabbt. MEN HERREGUD så glad jag är att vi gjorde det.

Hon har det skandinaviska håret, lite finare, lite skörare och blir inte så långt. Hon sa “ja eller varför inte ännu mörkare” när jag pekade på MÖRKT. Förstår ni känslan, när man försiktigt försöker föreslå en mycket mörkare färg för en kund som tidigare varit lite försiktig, och hon känner “KÖR ALL IN!”. Kan jämföra det med första gången jag kände en spark i magen. HALLÅÅÅÅ LYCKA! 

Hon ville ha kontrast, så jag var två steg från svart med botten, men ville ha ljusare på längderna. Försiktig som jag är så tänkte jag att det kommer bli kontrast hur jag än gör nu, men sen när jag blandade färg så knackade djävulen på min axel och sa “meeeeeer, Alice, meer!” så jag tog lite blekning. (OBS hon visste givetvis detta, jag har alltid med mig kunden i processen)

Men först, innan allt detta, så klippte jag massor! Hon blev så FIN! Eller snygg. Snygg är rätt ord. 

Kill me now. Ser ni? Ute/inne.

Jag är så otroligt KÄR i den här frisyren. Jag är så stolt och glad att Erica ville och vågade testa. Jag ville aldrig låta henne gå! 

Ni får se dom sida vid sida igen, så ni förstår. Kan ni ens fatta att detta är samma person? Ni som såg min vlogg vet vid det här laget att jag har en ny favoritprodukt, den fick hon också testa. Massor av den. Sen lockade vi med ghd såklart, och dom raka topparna är pricken över i. Så fint! Alla kontraster framhävs av just dessa lockar men det kommer funka för henne att bara krama upp lite självfall eller väldigt lätt locka några delar i håret. Så enkelt, färgen gör att stylingen ser helt annorlunda ut och kommer underlätta livet! (Jag är medveten om att hela livet inte hänger på hår, för er. Men för mig!)

Nu vill jag höra vad ni tycker? 

Hair goals, hair crush, hair envy, wcw –
det finns många taggar jag skulle kunna använda till den här makeovern!

2 Responses to “Ericas lob!”

  1. Linnea

    Vilken förvandling! ??

    Svara

Leave a Reply