← Tillbaka till allt om hår

En magisk förvandling! · 2017/05/14

Hallihallåååååå! Jag är stressad som vanligt, har tagit på mig ALLDELES för mycket jobb nu känner jag. Det är för högt tryck helt enkelt och jag har börjat nalla av mina onsdagar som är SUPERVIKTIGA för mig att jobba i lite lugnare tempo med bloggen, youtube och allt sånt som jag också tycker är roligt. Det kommer därför bli lite lugnare här ett tag. Men måste visa er en helt sjukt fin förvandling som är ett resultat av en onsdag.

IMG_0933

Såhär såg Elin ut innan vi började. 

Kort bakgrundsinfo! Elin har haft extensions i 15-20 år om jag minns rätt. Hon har inte varit så noga med kvalité (eller rättare sagt hennes frisör har inte varit) och det har blivit hippt som happt. Jag tror längd och mängd har varit viktigt för en bra känsla och att det därför kanske blivit lite tungt för håret. Jag TROR också att hon färgat det hemma, jag minns knappt vad vi pratat om för efter vi blev färdiga så ser jag bara henne så självklar med det nya håret. Allt innan är glömt och faktiskt… Lite otroligt! Hon blev sååå klockren i det nya!! Tjuvkika inte i förväg nu. Läs klart!

IMG_0936

Jag använde först en ny produkt (för mig) som ni kommer få höra mer om i ett eget inlägg, efter den så gjorde jag en avfärgning. Jag höll på så länge som jag bedömde att håret skulle klara av. Sen blev färgen på längderna så himla fin så vi beslutade att bara färga in botten (som var hennes egna färg ca 5 centimeter) och såhär såg hon ut då! Vilken förvandling va??

Sen beställde vi löshår utifrån den nya färgen och två dagar senare så sågs vi igen!

IMG_0948

Götlaborg, lilla vän, kan du aldrig sluta storma så?

Visst blev det magiskt?? Jag tänkte faktiskt tanken på att avboka henne och behålla håret själv. Detta är SÅ jag!!!! Inte alls avundsjuk..

Jag har använt tre olika färger från GREAT LENGTHS såklart! 40 centimeter långa slingor som pryder denna vackra kvinna och gör henne helt magisk. Först var hon tveksam till färgen, hon har aldrig haft något liknande. Men hon fick den mest avundsvärda hudton med persikofärgade kinder till. Så himla fin! Tanken är att hon vill bli ännu ljusare vid nästa tillfälle därför har hon accepterat röda toner under tiden. Annars hade jag ju aldrig satt i ett löshår som kunden var tveksam till i första taget!

IMG_0943

Efter ungefär tjugofem försök till en bild utan blåst så fick vi äntligen till det. Nu ser ni skiftningarna, slingorna som är lite ljusare plus två koppar-färger. Jag skräddarsyr ALLTID för mina kunder, men jag tar det alltid ett steg längre med extensions. Jag klipper isär slingor och sätter ihop med varandra, jag sätter dom på exakt rätt ställe, jag skapar illusioner och skiftningar… Allt för ett så naturligt och samtidigt häpnadsväckande resultat som möjligt! Jag ÄLSKAR extensions.

För mig får det mer än gärna ta två timmar extra om det betyder att jag får skräddarsy och så tills jag är 100% nöjd. Jag hatar att bara göra på rutin. Talesättet “jag kan göra det i sömnen” lockar mig inte direkt… Jag vill utmanas och tänka steget längre. Ingen är lik den andra så hur ska jag kunna göra det i sömnen?

KILLAR däremot kan jag klippa i sömnen, därför har det också blivit något jag tar mer och mer avstånd till. Jag har ungefär lika många som jag fingrar på en hand, och det är allt. Jag är supernöjd med dom och dom ger mig utmaningar i sig. Men i övrigt har jag tackat nej numera till herr-klipp!

Lång utläggning där ja, sätter punkt nu.

Puss!

4 Responses to “En magisk förvandling!”

  1. Lisa

    Wow! Vad naturligt och välbalanserat det ser ut med det vanliga håret och förlängningarna!!! ?

    Svara
  2. Bibbi

    Vilka oroligt vackra nyanser.

    Svara

Leave a Reply