← Tillbaka till Tips & inspiration

DIY: Lampor och vaser · 2015/02/21

Jag tycker att lampor och vaser med vackra blommor kan lyfta vilket hem som helst! Jag tänkte visa er några saker jag spanat in lite extra denna veckan, och har jag ork nog (bebis i magen lika med trött Alice) så ska jag ge mig på att fixa lite fina vaser. Alla grejer hittar du i min pinterest-mapp; pyssel

Jag börjar bli riktigt sugen på vår nu, och då brukar jag alltid pyssla lite extra med snittblommor. Men jag tyckte tulpanerna var så himla fina, kanske något att testa? Glitter och pastellfärgade blommor skvallrar också lite om vår. Glöm bara inte att spraya ett klarlack över glittret så det inte lossnar när du ska använda den!

Skärmavbild 2015-02-21 kl. 10.11.35

 

Dessa lampor tyckte jag var väldigt söta också. Gillar idén med att använda barnens leksaker, kanske när dom blivit lite äldre och man ändå vill spara ett minne. Jag hade nog dock valt ett litet annat upplägg och fått den lite smalare. Men en himla fin tanke! De andra ser jag som ett jättefint bordsarrangemang när det är dags för middagsbjudning, eller bara för att vrida upp mys-faktorn på kvällarna.

Skärmavbild 2015-02-21 kl. 10.17.11

 

Och så en lampa som jag tror de flesta klarar av att göra. Den liknar många av dessa stora lampor som blivit väldigt populära senaste året. Fyller ut ett annars ganska tomt tak väldigt bra. Kanske man kan välja en annan färg på bollen så att det lyser igenom när den tänds, eller variera glödlampornas färg. Jag tycker den är hur fin som helst! Vi har väldigt högt i tak i vårt vardagsrum… Kanske man skulle… Det ser ju enkelt nog ut, eller hur? Hur hade du gjort denna lampa? 

Du hittar steg för steg här

 

Nu ska jag fortsätta min lördag på samma sätt som förra. Snön har nästan försvunnit helt så ett bad sitter helt rätt!

Kategoriserat under: Hus & Hem, Pinterest · Taggat med: · · · · · · · · ·

Leave a Reply