← Tillbaka till allt om hår

Den asymmetriska Loben · 2016/01/17

Måste visa min fina vän för er! Tone är mästarinna på inredning och har hjälpt mig plocka ihop hela salongen faktiskt. Hon har öga för detaljer och ungefär samma smak som mig, vilket underlättar. Hon har flyttat långt bort nu så vi ses inte alls ofta och därmed måste vi också ändra våra planer för håret. Hon har tidigare haft extensions (Great Lengths såklart!) i fyra år men måste nu vara utan eftersom ingen kan se efter det (läs jag!).

Så, what to do?

<- Före – Efter ->

JA! Helt rätt för denna tjej kan jag säga er. Tone har finare hårkvalité, precis som jag, men hennes har faktiskt BARA blivit bättre av just löshåret. Jag tycker det är mycket fylligare nu än för fyra år sedan. Hennes längder har varit med om x antal utlandssemestrar och en del vanskötsel senaste tiden när vi inte träffats… Men åh så fint det blev efter klipp och färg! Jag la en mörkare botten och en toning på längderna som skulle ta bort det orangea. Visst blev det snyggt?

Och precis som rubriken hintade om så gav jag henne en asymmetrisk frisyr. När jag klippt hela loben klar så var jag inte nöjd. Det var nåt som blev för tamt på henne. Så jag kapade ena sidan helt enkelt. Det blev SÅ rätt och precis just Tone. Lockarna är gjorda med ghd styler och olika håll hela tiden för en slarvigare och mer “un-done” look. Gillar ni?

Leave a Reply