← Tillbaka till allt om hår

Dagens kopparhår! · 2016/04/25

Hej! Idag ska ni få se en rejäl makeover, alltså, rejäl!

POWWW!

OKEJ, SPOLA TILLBAKA. Hon kom in med ett hår som varit med om mycket. Jag hängde inte riktigt med på allt, men det har vid något tillfälle varit blått. Och nu var det väldigt torrt, något mellanting mellan kallt blont och guldigt. Och snett som ni ser, långt och kort. Ja, vi behövde städa upp lite i alla fall!

Jag ville göra henne riktigt kopprig, snudd på orange, och till min glädje så sa hon ja! Eftersom det var första gången jag hade henne i min stol så visste jag inte hur det skulle bete sig, eller hur färgen kommer hålla efteråt heller, men jag förvarnade henne och sen satte jag igång!

Röda färger är inte svårare än någon annan färg att ta hand om eller behålla, MEN röda färger syns direkt när de tvättas ut minsta lilla. Därför känns det så! Men en brun som tvättas ut kommer inte synas lika mycket skillnad på. MEN med det sagt, en röd måste ju vara tiptop för att vara snygg.

Hur som helst, jag valde en något mörkare botten och två steg ljusare längder, för jag misstänkte att längderna skulle suga åt sig snabbt. Mycket riktigt och ni ser att det är mycket liten skillnad mellan längderna och botten. Det brukar vara så att längder som suger åt sig snabbt, släpper också fortare. Men det återstår att se! Jag lovar att uppdatera er också, om Gabriella tillåter mig… Hon är duktig och lyhörd och köpte med sig färgbevarande produkter, för att ha någorlunda chans att bevara färgen.

Jag tycker det blev såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå snyggt! Jag är helt tokig i dessa koppar orange guldiga toner. Alltså, tokig! Frisyren blev också pricken över i, det blev så mycket kaxigare och snyggare än jag kunnat förutspå.

Hon var också gullig nog att komma tillbaka dagen efter och ni ska därför få se färgen i solljus – tjoohoooo!

Hur eldig får man bli? Jag tycker oftast att styling är snyggast dag 2 när man lockar det!

Vad tycker ni hörni? Berätta! 

3 Responses to “Dagens kopparhår!”

  1. thatswedishmama

    *orkar inte* Snacka om att lyckas med den PERFEKTA röda nyansen!!! SÅ oerhört snyggt!

    Svara
  2. Martina

    Missat detta. Det blev ju sjukt bra! Ska bli kul att se hur det höll (träffar G i helgen förmodligen). Du är så bra, och G är ju så snygg!

    Svara

Leave a Reply