← Tillbaka till allt om hår

Dagens hår! · 2016/01/23

Jag tänkte visa er vad jag gjorde i fredags som gjorde mig så himla avundsjuk själv… Emma var inne för att färga utväxten och denna gången ville jag ge ännu mera djup i färgen. Sist så ljusare vi upp längderna efter tre år som ofärgad och vi visste inte om hon ville fortsätta eller ej, så jag tog inte i så mycket. Detta är en mycket bra process för er som är ofärgade och känner er sugna på att göra något. Satsa på en balayage-teknik först, och ljusa uppe längderna. Känns det roligt och genomförbart att gå till frisören med 8-12 veckors mellanrum, satsa ännu mer nästa besök!

Vi kände båda att hon kommer vilja fortsätta färga det, så då ville jag lägga mycket mörkare botten. Vi tog inte före-bild för det glömdes bort…! 

Så fina färger! Jag gick på ganska hårt i botten med en mörk, nästintill svart färg. Sen lät jag resten vara! Älskar övergången och nyanserna. Tack vare djupet i bottenfärgen så kom färgen fram på ett helt annat sätt1 Vad tycker nI? Visst är Emma fin?

Jag ska också avslöja att tjejen med det persikofärgade håret (som inte var mitt fel!) var också tillbaka, men eftersom dagsljuset försvann så fick jag ÅTERIGEN ingen bra bild, därför väntar jag. Har bett henne komma in igen dagtid så jag kan få ta nån bra bild nån gång!

One Response to “Dagens hår!”

  1. Elsa

    Superfint!!

    Svara

Leave a Reply