← Tillbaka till allt om hår

Caitlin Ford · 2016/01/28

Hej hörni! Jag har en superstressad period då vi i helgen ska lämna vårt gamla hus helt. Vi har ju redan flyttat men det ska tömmas helt och hållet, städas, fixas osv. Det faller såklart på min sambo, men det betyder också att jag får ta Molly hundra procent när jag inte jobbar, vilket i sin tur betyder att jag får noll gjort. JAG, som måste styra salongen, leverantörsbytet är gjort. Vill ni veta vilket märke vi valde till slut? Sen är det tusen andra saker runt salongen som ska fixas, tas tag i etc. Kanske man ska anlita sig en assistent?

Dessutom ska mina två aktiebolag in till revisorn (check!) och jag ska dessutom göra något som kallas för en fusion.. Det ni. Jag vet inte ens själv vad det innebär, men det ska göras. 

Utöver det då? Det lät ju inte så jobbigt… Molly har en riktigt djävulusisk period. Hon skriker och gapar och bankar. Hela tiden, så fort man går en meter ifrån henne så kommer en ton som slår Mariah Careys högsta not, every time. Som om inte det var härligt nog så startar min sambo upp sitt företag nu och jag är hemma MER än innan. Jag är inte skapad för att vara hemma, jag finns på den här jorden för att få färga hår!

Ja och sen ska vi inte tala om träningen, igår var jag på gymmet nio (alltså 21)! för att få egentid och för att få något gjort.
Hur går det med era nyårslöften?

MEN jag tänkte inte tjata om tråkiga saker med er utan tänkte visa er en bild som jag repostade på instagram igår (följ @colorsofwonderland). Jag blev helt kär i denna magiska färg! Jag vill göra den nuuuuuuuuuuuu.

Skärmavbild 2016-01-28 kl. 07.56.39

Följ gärna @caitlinfordhair på instagram för massvis med inspiration och haircrushes.

Nog tjatat från min sida, vad hittar ni på?

Leave a Reply