← Tillbaka till allt om hår

Blonde balayage · 2016/02/06

Jag måste visa er väääääärldens finaste hår! (Hört den förut, jag vet, men ni kommer fatta.)

Skärmavbild 2016-02-06 kl. 10.40.11

Före.

Linnéa har rätt slitna längder från tidigare erfarenheter. Detta är hennes tredje besök (andra omgång färg) hos mig och idag var det dags att flytta upp det ljusa och få en snyggare ton i det. Det drar gärna åt det guldiga hållet även fast det inte blir GULT som många andra blonda färger. Jag, som fortfarande är helt lyrisk över nya färgerna, ville ju såklart sätta I.C.O.N. på prov och bestämde mig för balayage. Det är otroligt noga med konsistens på blekningen när man gör balayage och framförallt hur den verkar utan folie. Det är inte alla märken som klarar det.

Skärmavbild 2016-02-06 kl. 10.40.24

Under tiden. Visst är skvallertidningar + frisören = sant?

Jag var ganska aggressiv i min applicering och valde därför att jobba med bomull. Det separerar och ser till att blekningen inte fläckar av sig på partiet under. Rent och fint är a och o. Sen valde jag en ljus toning med lite lyft för att skapa en solkysst färg, som ändå behåller skiftningar. Är ni nyfikna nu?

Vi gjorde nya ghd Advanced Split End Therapy och skyndade ut för att få en bild i dagsljus. Sen in igen för att locka det. Men visst är färgen helt underbar?

Efter.

Så. otroligt. fint. Ni som följer mig på Instagram fick även se en video där hon ruskar om barret. Så fina färger! Det bästa av allt? Hon kommer inte behöva kämpa med en skarp utväxt, utan kunna fortsätta att klippa håret en gång emellan (eventuellt toning om längderna drar åt sig guld) och känna sig fri!

Vad tycker ni? Visst är färgen precis så som man vill att ett blont hår ska vara?

Skärmavbild 2016-02-06 kl. 10.41.42

2 Responses to “Blonde balayage”

  1. Linnea

    Haha sjukt att jämföra med före och efter bilder, sicken jäkla skillnad de blev! Supernöjd! Fina bilder ? Kram!

    Svara
  2. Mia

    Fantastiskt?

    Svara

Leave a Reply