← Tillbaka till allt om hår

Balayage på utväxt! · 2016/04/28

Min fina vän Carolin kom i torsdags för att äntligen få fixat barret. Det var hög tid kan man säga. Vi har gjort lite allt möjligt på henne den senaste tiden (från blond till ombre till brun till blond osv) men nu hade hon gått himla länge och jag fick feeling helt enkelt. 

Jag, precis som alla andra, är ju så himla förtjust i just balayage-tekniken och tycker det är som godis för själen att stå och måla för hand. Så det var vad jag gjorde!

Här var min canvas från början och så blev det sen:

Vilken skillnad hörni! Jag tonade in färgen med en 10.2. För er som är frisörer ligger den färgen mellan grönt/gult och jag tycker alltid det blir den perfekta beige om man har ett riktigt ljust utgångsläge, och riktigt fin guld om man har ett gult utgångsläge. På tal om det, hur många tycker att det är en bra idé att jag lägger ut den tekniska beskrivningen också? Hur många frisörer/elever har vi här inne? 

Jag fick klippa några centimeter också och sen lockade vi såklart. Jag är så himla nöjd med hur färgen blev och jag tror Carro blev det med. En sak som är så himla bra med att ha långa behandlingar är att personen i stolen kan lösa mycket åt en. Carro ringde och beställde tårta till Molly kalas och skickade tips till min sambo om vilka fönsterleverantörer vi kan kolla upp. Jag hinner aldrig kolla upp och trixa med sånt, jag blev så himla tacksam! Kändes som tusen flugor i en smäll dom där tre timmarna.

Självklart gick vi ut och fotade också, vill ni se?

Ja, jag tvingade in henne i dörröppningen. Man måste se vart man kan hitta bästa ljuset! 

Hur fint blev inte detta? Jag är så kär i både längd, färg och styling. Färgen är en perfekt balans mellan guld, beige och dom riktigt riktigt ljusa topparna. Hon kommer inte behöva underhålla färgen särskilt mycket då jag sparade mycket av hennes egna färg upptill! Love it.

Vad tycker ni?

Och, hur många dagens hår per vecka är lagom? 

Skärmavbild 2016-04-24 kl. 15.54.42

 

 

4 Responses to “Balayage på utväxt!”

 1. Mia

  Jättesnyggt ?.
  Ca 1-2 veckans hår tycker jag är lagom. Då hinner man bli lite sugen att se nästa ?

  Svara
 2. Tin

  Verkligen fint! ☀️
  Ja minst 2 ggr i veckan måste vi få se dina kreationer, du kanske kan visa mer än en per gång om det blir mer sällan ?
  Kram

  Svara
  • Alice

   Tack! Jag tror att två gånger i veckan låter lagom både för er och för mig :) kram

   Svara

Leave a Reply