← Tillbaka till allt om hår

BALAYAGE | finbesök från Stockholm! · 2017/11/21

Igår hade jag världens finaste tjej i stolen. Hon har varit hos mig en gång tidigare för kebelo men var tillbaka för lite färg också. Jag är så otroligt hedrad över att hon åker från Stockholm till mig. Det gör mig så sjukt glad och sporrar mig nåt enormt!

IMG_1947

Hon har en gammal ombre som fått växa på ett bra tag. Hon hade lite inspirationsbilder och kunde inte riktigt välja mellan nyanser när jag släppte fram hela stora färgboken. Men jag hade lite på känn hela tiden hur slutresultatet skulle bli.

Jag målade med min favoritbalayageteknik (kan det vara nytt rekord i långt ord?) där man lämnar så mycket mörkt som möjligt och minsta möjliga ljus. Det ger maximal effekt på det ljusa men också den finaste färgen när det blir urtvättat. Vet inte alls om det låter logiskt…

IMG_1949

Det här är innan nyansering och efter kebelo. Jag gör helst kebelo innan nyansering för kebelo drar ut nyanseringen så därför är den ordningen bäst. Men efter blekning eftersom blekningen i sin tur förstör kebelon. Det här är en otroligt snygg, men mera beachig färg, och hon kände sig för ljus. Eller ovant ljus ska vi nog säga för jag tror hon kommer gilla det sen. Men jag ville visa henne (och er) denna färgen först för att detta är “worst case scenario” hemma i Stockholm sen. OM alla pigment försvinner så är det detta som kommer kika fram. Och det känns ju helt okej, eller hur?

Jag lade på nyansering, 6N (botten) och 7N (längder), och sen så ska ni få se…

Rakt vs lockigt. Ute vs inne.
Visst är det enorm skillnad? Men vi pratade om att det är svårt att hitta bilder på rakt hår idag och därför skapade vi våran egen. Det gör SÅ himla mycket när man lockar ett hår som målats för hand. Ha det i åtanke!

IMG_1950 IMG_1953

Sen så lockade jag givetvis hela håret och sen fick hon rusa till sitt tåg! Men alltså… Hennes nya hår! SÅ fint. Så “instagram” om ni fattar vad jag menar. Hon har ett fantastiskt hår i sig själv. Målet är att hon ska kunna gå långt mellan färgningarna men jag kanske får hitta en frisör i Stockholm åt henne som kan hjälpa till att hålla nyanseringen på plats. Det måste alla blekta hår för det är nästan oundvikligt att pigmenten tvättas ut när håret är blekt sen innan.

Visst är det sinnessjukt stor skillnad? Två sekunder mellan bilderna. Helt galet! 

Men jag är så glad att få ha henne i min stol. Jag har sagt det förr men jag vill säga det igen. Jag har dom bästa kunderna!

2 Responses to “BALAYAGE | finbesök från Stockholm!”

  1. Elsa

    Verkligen fint, både inne och ute samt innan och efter toning ??

    Svara

Leave a Reply