← Tillbaka till allt om hår

Balayage en gång om året · 2017/03/21

IMG_0252

Amanda här var hos mig för ganska exakt ett år sedan och då klippte vi har säkert tre decimeter hår till en lob. Vi gjorde balayage och sen sa vi hejdå! Sen var hon tillbaka och håret har växt ner och färgen är fortfarande rätt fin. Den är långt ner såklart, men den är väldigt mjuk och det ser ut som hon varit utomlands egentligen. Eller hur?

Nu ska hon spara ut håret inför balen och vill bli mycket ljusare med hjälp av balayage. Jag sa vi kör så ljust det går för dom gamla längderna KAN krångla med kvalitén men vi testar!

Sen målade jag, nyanserade och klippte. Jag valde att göra hela topparna ljusa istället för att behålla några partier av den gamla färgen, för den var lite för gul och mörk, det hade inte smält in så fint. Hennes egna färg lyftes verkligen av de blonda slingorna. Ni som följer mig på instagram har redan sett slutet men håll i hatten nu:

IMG_0257

Haaaaalllåå!

Hon köpte med sig silvershampoo hem för att bibehålla färgen så den inte drar mot guld för mycket. Eftersom vi inte ska ses på ett år till kan hon ju inte komma och nyansera och då är milk_shakes silvershine shampoo ett säkert kort känner jag.

Vad tycker ni? Hade det varit skönt att slippa gå till frisören mer än en gång om året? Visst är det bra med balayage på det sättet…

Leave a Reply