← Tillbaka till allt om hår

BALAYAGE | den perfekta färgen för tvillingmammor! · 2017/11/08

HEJ! Ikväll är det live och jag är så otroligt peppad på det. Hoppas ni kommer titta!

Jag tänkte visa er Ericas hår som fått vänta läääänge på en omgång. I slutet av hennes graviditet så såg jag till att hennes hårfärg skulle vara underhållsfri och det har den verkligen varit. Hon har klippt sig en gång tror jag sen tvillingarna kom.

IMG_1900 IMG_1899

Som ni ser är det ganska längesen något vart gjort och både hon och jag var sugen på nåt nytt!

Hon har fått så mycket mera hår nuförtiden och dessutom har det blivit mörkare. Det är perfekt färg för lite balayage tycker jag!

Jag målade breda partier och sparade mycket av det mörka för att det ljusa skulle spela en större roll. Det är så himla viktigt att spara mörkt bakom det ljusa för att få en ljusare känsla… Make sense?

IMG_1906

Sen stod jag och funderade länge i shamponeringen…. Ska vi tona, ska vi inte? Vi valde inte efter att vi tittat på det tillsammans och jag är glad att vi lät bli. Det är mer underhållsfritt om man låter bli att tona in det, för då förändras ju nyansen rätt fort och man kanske inte gillar det. Plus att det är så himla fräscht med “råa” blondiner nu tycker jag. IMG_1905

Hennes egna, kalla hårfärg spelar en stor roll i nyansen med. Den gör att det blir lite mer neutralt än om jag målat alla längder blonda då hade det var gult. Men det blir som en reflektor bakom, som inte tvättas ur sen. Så bra!IMG_1908

Vi klippte ju också en bra bit som ni ser och den här frisyren är verkligen så mycket Erica för mig, hon kommer fram så fint i den!

Visste ni att det är hon som hjälpt mig med logga både i bloggen och till salongen. Så otroligt begåvad!!

Leave a Reply