← Tillbaka till allt om hår

BALAYAGE | aaaaask · 2017/10/12

IMG_1774

Detta är Ellen! Och detta är första gången hon är hos mig. Hon har suuuuperfin hårfärg i sig själv, lagom askig. Dessutom är hon inte så rädd för förändring och inte så petig med millimeter eller nyanser. Hon ville ha en lob och en kall blond. SÅ enkel att handskas med, blev kär i henne direkt.

Hon har några avbrända partier i överhåret som ni ser men utöver det så var färgen ganska fin. Såklart utväxt, men ändå mjuk övergång.

Jag målade och målade och använde mig av folie istället för meshes för mer uppljusning. Sen nyanserade jag med 107ss från icon. En BRA stund. Den ligger på lila och ger så himla fin isig/askig ton. Aldrig åt det gröna hållet, vilket många ask-toningar kan dra åt. 

Inne, vs ute. Rakt vs lockigt. Jag tycker detta är SÅ fint. Jag kunde inte bli mer nöjd med ett hår. Skiftningarna är helt rätt, nyanserna är helt rätt. Lockarna?!

IMG_1783

Ja, ni gissade rätt. Det är lila locktången från ghd med klämma. Jag bara MÅSTE ge er en video på dessa. Magisk!

IMG_1784

Älskar bilder där håret rör på sig. Förr hatade jag det, men nu ger det mig så mycket mer känsla!

IMG_1800 IMG_1798

Hade JÄTTEPROBLEM att fånga färgen på bild, den är något ljusare i verkligheten, men kameran älskade djupet i färgen (lika mycket som jag) och då blev det liiite mörkare på bild. Men bara lite! Här står hon i dörröppningen och har lite dagsljus med varm bakgrund. Såhär vill jag se ut!! (gråtsmiley med hjärtögon)

4 Responses to “BALAYAGE | aaaaask”

  1. Jennie

    Åh herregud detta är DRÖMMEN!! Vill haaaa! Jag frågade ju om locktång el plattång men när jag ser detta MÅSTE jag ha den du använt till detta haha!

    Svara
  2. Ellen

    Du är grym Alice! Tusentack för hjälpen med mitt hår och för alla tips!! Längtar tills nästa gång…. 😀

    Svara

Leave a Reply