← Tillbaka till allt om hår

BALAYAGE ● Ändra teknik · 2017/12/23

Dan före dan… Hur känner ni er? Är allt klart inför morgondagen? Är pulsen hög? Har ni varit lediga lite längre kanske? Jag är ledig idag och fram till onsdag då jag ska jobba samt torsdag sen är jag ledig i några dagar till! Det ska faktiskt bli lite skönt eftersom jag är så himla långsam just nu (knä-skada) och det tröttar ut mig snabbare. Sen vet jag inte om antibiotikan gör nåt… Känner mig inte som vanligt!

Nog om det, för några veckor sen gjorde jag Fridas hår igen och tidigare har vi använt tuperingstekniken för hon vill ha mjuka övergångar. Men nu var hon mer öppen för skiftningar och det ljusa fick gärna komma längre upp. Tur för mig för tuperingstekniken kan man inte använda för ofta.

IMG_7142

En rejäl utväxt men samtidigt är det fortfarande så mjukt i övergången. Stylar man det är det verkligen ingen fara på torpet!

Jag målade och sen bestämde vi också att det kanske är dags för lite guld. Tidigare har hon velat ha superkallt!

Jag valde ICONs färg (annars brukar jag ta milkshake) för att få så lite lyft som möjligt mellan balayagen. Annars kommer skiftningarna försvinna. Vill man ha skiftningar som inte är så mycket kontrast i kan jag annars välja milkshake.

Tadaaaa! Jag tycker hon blev så otroligt fin i håret och väldigt annorlunda från hur jag är van att se henne. Balayage är så roligt eftersom det går att anpassa på så många olika sätt. Visst ser det naturligt och fylligt ut?

Ett litet knep jag har är att ta näst översta passén baktill och göra den lite mindre ljus upptill, det kommer ge en mycket bättre bakgrund till den översta passén sen som faller över och reflekteras bättre eftersom det finns mörkt bakom. Hoppas någon förstår vad jag menar!

IMG_7158

Leave a Reply